Gardiner

Vi syer dine gardiner til konkurrencedygtige priser – og i over 300 forskellige dessiner. Du kan få dem med læg, rynkebånd, kouseringe og som foldegardiner og panelgardiner.

Anvend vores gardinberegner for at få en vejledende pris, eller besøg en af vores 8 butikker, og få et uforpligtende tilbud. Bemærk: Det er kun muligt at lave den endelige bestilling i vores fysiske butikker.

Find inspiration i vores store gardinkatalog. Læs, hvordan du finder de rigtige mål, og find eksempler på de forskellige gardintyper.


GARDINBEREGNER

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at beregne en cirkapris for, hvad dine nye gardiner vil koste.

1.    Vælg først, hvilken gardintype du ønsker.
2.    Gå dernæst på opdagelse i vores store udvalg af metervarer, der egner sig til gardiner.
3.    Indtast til sidst målene på det ønskede gardin.

Bemærk: Du skal gennemføre de tre trin for hvert af de ønskede gardiner. Priserne i gardinberegneren er kun vejledende.

Når du har gennemført de tre trin, kan du beregne en vejledende pris og dernæst printe en bestillingsformular. Medbring bestillingsformularen til din lokale STOF & STIL butik, som udregner den endelige pris og hjælper dig med den endelige bestilling.  Vælg gardintype
1
Vælg metervare
2
Indtast mål
3
Valgt gardintype:
Tilbage
Metervare:
Valgt gardintype:
Valgt metervare:
Tilbage
Mål
cm
cm
Kouseringe type
Tilføj
Hvad er pyntegardin?
Vælg foer
Du skal vælge foer

Gardiner - alt du skal vide

Gardiner er en elementær del af indretningen og kan have både en ren funktionel rolle med at skærme for sol og nysgerrige blikke og en mindst lige så vigtig rolle med at skabe hygge og stemning i hjemmet. Du kan bestille dine nye gardiner direkte hos STOF & STIL, eller du kan vælge at sy dem selv. Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor.


Færdigsyede gardiner

Hos STOF & STIL har vi mange års erfaring med at sy gardiner. I 2005 oprettede vi nemlig en gardinsystue på vores hovedkontor i Birk, og siden da er der blevet sendt tusindvis af færdigsyede gardiner ud til vores kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Du kan derfor trygt bestille dine gardiner hos os. Alt du skal gøre er at vælge mellem vores seks forskellige gardintyper, måle hvor store dine gardiner skal være og ikke mindst vælge mellem vores mere end 250 egnede gardinmetervarer.

Valg af gardiner – hvilke overvejelser bør du gøre dig?

Når du skal vælge nye gardiner til dit hjem, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, funktion, form og farver inden, du går i gang. Skal du bruge nye gardiner i stuen, kan du vælge mellem forskellige gardinmodeller og mange forskellige metervarer alt efter, om det skal være diskret og funktionelt, eller om det primært bare skal skabe hygge. Er det fx vigtigt for dig totalt at mørklægge soveværelset og dermed skabe de bedste betingelser for en god nattesøvn, så er det vigtigt at vælge en gardinløsning, der slutter tæt til vinduet og naturligvis mørklægningsgardin. Hvis du samtidig ønsker at skabe lidt hygge i soveværelset, kan du vælge et lettere pyntegardin i en metervare, der afspejler din stil. Mulighederne er mange, og det er næsten kun din fantasi, der sætter grænsen.


Gardintyper

Nedenfor kan du læse om de forskellige typer af gardiner, vi tilbyder i vores gardinsortiment.

Gardiner med rynkebånd

 • Gardiner med rynkebånd er gode til stuegardiner, køkkenfag, forhæng m.m. Også velegnet som kombination mellem korte og lange gardiner, fx ved vindues- og dørparti i stuen. Kan også syes som pyntegardin.
 • Vær opmærksom på, at der ved vinduer med radiator, ikke bør hænge gardiner ud over radiatoren.
 • Gardiner med rynkebånd syes som standard med 1,5 cm rynkehoved, der afslutter gardinet pænt over gardinstangen.


Gardiner med kouseringe

 • Gardiner med kouseringe er god til stuegardiner, køkkenfag, bruseforhæng eller pyntelængder. Kan også bruges som nem rumdeler.
 • Gardinerne monteres med metalkouseringe efter dit valg af farve og størrelse: Indvendig diameter: lille 25 mm/stor 40 mm. Ringene monteres med 10-12 cm mellemrum.
 • Gardiner med kouseringe syes som standard med 2,5 cm afstand fra ringene til øverste kant.


Gardiner med løbegang

 • Gardiner med løbegang er god til stuegardiner, køkkengardiner og korte køkkenfag. Kan også syes som pyntegardin.
 • Til montering af korte køkkenfag kan du bruge vores specielle gardinstænger med fjeder, der nemt sættes i spænd i vinduesrammen.
 • Gardiner med løbegang syes som standard med 3 cm rynkehoved, der afslutter gardinet pænt over gardinstangen. Løbegangen er som standard 5 cm.


Gardiner med læg

 • Gardiner med læg kan syes som korte og lange gardiner. Kan også syes som pyntegardin.
 • Detaljerne med læg er flotte til stuegardiner, køkkenfag, gardiner til soveværelse, opholdsrum m.v. Velegnede som kombination mellem korte og lange gardiner, fx ved vindues- og dørparti i stuen.
 • Vær opmærksom på, at der ved vinduer med radiator, ikke bør hænge gardiner ud over radiatoren.
 • Du kan vælge mellem 1, 2, eller 3 læg, alt efter din smag og det ønskede udtryk i boligen. Skal blot oplyses ved bestilling.


Panelgardiner

 • Panelgardiner er gode til store vinduespartier fx i stuen eller opholdsrummet. Er også velegnede som rumdelere, forhæng eller skydedøre.
 • Panelgardiner syes i baner, som monteres på hver sin panelgardin-bøjle.
 • Panelgardinerne kan dække hele vinduet, eller blot virke som pyntegardin i siderne. Panelerne kan trækkes ind foran hinanden eller placeres mere forskudt for at skabe afskærmning efter behov.
 • De lange baner giver et enkelt og stilrent udtryk med rene linjer.


Liftgardiner

 • Liftgardiner har uendelig mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges i stort set alle rum i boligen. Alt efter hvilket materiale du vælger, ændres udtrykket på gardinet.
 • Liftgardin er særdeles velegnet til mørklægning.
 • Vores færdigsyede liftgardin leveres inkl. flexbånd og monteret snor, hvor snoren kan hænges til valgfri side ved ophæng.
 • Komplet pakke med liftsystem til montering af liftgardin købes seperat.