vi fejrer jubilæum

tak for 40 år

I år fejrer vi dog ikke kun 40 år med metervarer, design og syning, men også 40 år med taknemmelighed. Uden dig kunne vi nemlig aldrig have gjort det! Derfor vil vi gerne sige tak: Vi kaster masser af kreativitet og kærlighed i din retning ❤️​​​​​​​ ​​​​​​​

Vi vil også fortælle dig om nogle af de ting, vi har brugt de sidste 40 år på at perfektionere. Såsom vores basic sortiment. Vores mønstre. Og det faktum at du kan finde alt du skal bruge til dine krea-projekter samlet ét sted - hos os!

jersey

Hos os finder du altid et lækkert udvalg af jersey til dine projekter. Om du vil sy den klassiske hvide T-shirt, der aldrig går af mode, lave statement styles med sæsonens hotteste print eller noget helt tredje, har vi et stort sortiment til dig.

mønstre

Vi har 40 års kreativitet på bagen, og en stor del af kreativiteten har vi proppet ned i vores mønstre, som vores dygtige designteam selv udvikler. Ret sejt, ikke?

Hver sæson får de nye idéer, som de tegner, syr op, prøver på egen krop - og syr op igen. På den måde sørger vi for, at mønstrene er tiptop, behagelige og til at forstå, inden de ryger ud i dine hænder.

jubilæumskjole

I anledningen af vores jubilæum har vi krænget hjerterne ud for at skabe et helt særligt item, der fejrer kreativiteten og vores ønske om en bæredygtig fremtid. Vores eventyrlige kjole har det smukkeste fald og er syet i recycled polyester med et eksklusivt paisley-print.

40 år med at perfektionere vores basic sortiment

Såsom bomuldslærred. En af alderspræsidenterne i vores udvalg – og så endda en fin, tætvævet og mangfoldig en af slagsen! Læs mere i vores idébøger.

alt du skal bruge - samlet ét sted