Tilbage til listen

LED forstørrelseslampe

Varen er på lager - Forventet leveringstid 1-3 hverdage
Pr. stk.
349,00 kr.
Vælg Vælg
stk.
Egenskaber
  • Varenr.: 46215
  • Vægt: 365 g pr. stk.
Beskrivelse

Denne forstørrelseslampe er perfekt til dig, der har brug for god belysning, og til dig, der arbejder med de små detaljer i fx broderiprojekter eller smykkefremstilling.

Forstørrelseslampen har en 9 cm optisk kvalitetslinse og en 3 x forstørrelseslinse med et mindre forstørrelsesfelt. Forstørrelsesområdet har en 5 x close up linse. Med coveret øverst kan du nemt passe på din forstørrelseslinse ved at skubbe coveret frem og tilbage.

Lampen giver dig et naturligt dagslys, ligesom du let med touch-betjening kan indstille den til en af de 4 lysstyrker.­Du får et lavt energiforbrug med lampens LED-teknologi og en lampe, der kan lyse i mange timer.

Du kan let indstille lampens position på den fleksible og justerbare arm, så du får den rigtige belysning til dit projekt. Lampen har en god metalfod, som giver lampen stabilitet.

Forstørrelseslampen måler 14 cm i bredden og 16,1 cm på længden af metalfoden. Derudover måler lampen ca. 27 cm i højden, når den er placeret i en 90 graders vinkel. Lampen vejer ca. 1,04 kg.

Læs mere