Tråd

Her finder du et bredt udvalg af sytråd til alle formål.

Tråd
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Mærkning | markér alle
0 valgte Materialeværdier | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 171 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 171 ialt -
Sortering


Stort udvalg af sytråde hos Stof & Stil

Når man skal sy, er det vigtigt at kende til de forskellige typer af sytråde. Sytråd forhandles i alverdens forskellige farver, kvaliteter og tykkelser, og valget af sytråd er vigtigt, hvis man vil sikre sig et ordentligt resultat. Sytråden er nemlig produktet, der holder det hele sammen, og derfor må man aldrig gå på kompromis med kvaliteten, da det i sidste ende vil have konsekvenser for hele syprojektet.

Vores sytråd er inddelt i forskellige metriske garnnumre, og jo højere nummer, jo finere er sytråden. Du kan altid finde information om den enkelte sytråds længde og vægt, når du vælger et produkt på vores hjemmeside. Derved kan du altid være sikker på, du får bestilt nok tråd hjem. Er du på udkig efter idéer til dit næste projekt, kan du samle inspiration fra vores Stof & Stil Kit. Her kan du hurtigt og nemt bestille de varer hjem, du skal bruge for at sy de produkter, du bliver inspireret til. Se vores store inspirationsside her.


Sytråd fra Stof og Stil i bedste kvalitet

Stof og Stil sælger sytråd af 100 % polyester. Vores sytråd er altid OEKOTEX-certifieret, så du er sikret sytråd i god kvalitet uden skadelige stoffer. Så findes der ikke længere undskyldninger for ikke at ville reparere dine børns tøj, når de slår huller på bukseknæene, eller der løber en tråd i kjolen, for OEKOTEX-tråd er fri for farlig kemi. Derfor kan vores sytråd ikke kun benyttes, når du skal reparere en pude til sofaen, en dug efter en fest, eller et hul i din taske – den er også yderst velegnet til reparation af tøj til hele familien. ,

Har du brug for sytråd, der er stærkt og kan stå imod det meste, er Stof og Stil med garanti din foretrukne leverandør. Vores sytråde er af høj kvalitet, når det kommer til trådens brudstyrke samt elasticitet. Du får altså en sytråd, der har en god, solid holdbarhed, og som samtidig er smidig, så du nemt kan arbejde med tråden. Vores sytråde kan altid anvendes både til hånd- og maskinsyning. Hos Stof og Stil har vi altid hurtig levering, og du finder alt, du skal bruge til dit næste projekt. Stærk denimtråd, bomuldstråd eller organisk sytråd. Vi har det hele - og lidt til.