Symaskiner & overlock

BERNINA symaskiner er blevet produceret i mere end 120 år. Med sin holdbarhed og schweiziske præcision er BERNINA en af verdens førende producenter af symaskiner.

Symaskiner & overlock
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
Gå til toppen
38 produkter vises af 38 ialt
Sortering
38 produkter vises af 38 ialt
Sortering


Symaskiner – din bedste ven

En symaskine er et værdifuldt redskab i de fleste hjem og kan være dig behjælpelig i rigtig mange situationer, uanset om du er professionel syerske, syer på hobbyplan eller blot skal sy et par bukser op i ny og næ. Her på siden finder du professionelle symaskiner fra mærket Bernina, som med sine mere end 120 år på bagen er en af verdens førende og mest erfarne producenter inden for symaskiner. Symaskiner fra Bernina kommer derfor med et væld af funktioner og stor brugervenlighed. Til nybegyndere eller til dig, der ikke har behov for de mest avancerede funktioner som fx automatisk knaphulsfunktion, så har Bernina lavet en serie kaldet Bernette.


Vælg den rette symaskine til dine behov

Den rette symaskine skal findes ud fra dit behov; hvor ofte den skal bruges, til hvad osv. Der er fx stor forskel på tekstiler, hvor nogle er meget hårdføre og andre meget sarte, og det har en stor betydning for valg af symaskine.

En Bernina symaskine er et kraftfuldt stykke værktøj, som passer perfekt til dig, der syer meget og for eksempel ønsker at arbejde med flere forskellige slags tråd samtidig. Bernina symaskiner har et utal af funktioner og er ekstremt simple at betjene. Nogle af maskinerne har indbygget hukommelse, så du kan gemme dine favoritindstillinger og nemt finde dem frem igen, mens andre også kommer med en halvautomatisk trådningsfunktion, så processen bliver endnu lettere og hurtigere end før.  For endnu lettere og mere behagelig betjening finder du maskiner med indbygget LCD-skærm, så du får et komplet overblik over dine valgte funktioner, og med et ekstra forlængerbord er du sikret endnu højere komfort. Udvalget er stort og funktionerne mange. Nogle mere avancerede end andre. Den mest simple model har 11 forskellige sømtyper, imens den mest avancerede har hele 85. Således er der både maskiner til den garvede og nybegynderen, og maskiner til de, der syer deres eget tøj, og de, der blot skal lappe et par jeans. Foruden det brede udvalg af symaskiner finder du også tilbehør, ekstraudstyr og reservedele til din symaskine. Vi har fx maskinolie, forskellige typer af trykfødder til blandt andet påsyning af usynlig lynlås eller til brug ved særligt besværlige tekstiler, symaskinebørster og trådspoler. Alt sammen udstyr, der kan hjælpe dig til at opnå endnu bedre resultater og tage din syning til et nyt niveau.  Med den rette symaskine og det optimale ekstraudstyr kan du opnå mange timers underholdning og få lov til at udtrykke dig på en kreativ måde.  Uanset dit behov findes der med garanti en maskine, der passer til dig.