Hægter og lukninger til tøj

Her finder du et bredt udvalg af hægter og lukninger i forskellige størrelser til forskellige formål. Bemærk: Ingen af produkterne indeholder nikkel.

Lukninger
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 156 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 156 ialt -
Sortering


Hægter til tøj

Hægter er ikke bare hægter. Der findes mange forskellige hægter og lukninger – både af udseende, størrelse, farve og funktion. Der findes hægter til bukser og nederdele, hægter til
bh’en, pelshægter og hægter til alt det andet tøj, du syr, som skal holdes sammen på en smart og funktionel måde. Se det store udvalg af hægter og andre lukninger til ethvert formål herover.

Hægter og andre lukninger

Syr du selv dit tøj og accessories, kommer du ikke uden om hægter og andre lukninger. Alle de steder, hvor beklædningsgenstanden, tasken eller butterflyen skal kunne lukke, har du brug for et lukketøj af den ene eller anden art. Det kan være:

Har du tit symaskinen fremme og er i gang med små eller store DIY-projekter, så er det praktisk at have et godt udvalg af lidt af hvert inden for hægter, snørehuller, snorestoppere og -ender, karabinhager, selespænder og -clips, regulatorer og meget mere. Så har du det altid inden for rækkevidde, når du lige står
og skal bruge et lukketøj.

Bemærk, at alle vores hægter og spænder af metal er nikkelfri.

Hvilken lukning skal jeg vælge?

Når du vælger lukning, skal du som udgangspunkt vælge en, som passer til formålet. Men du kan også tænke ud af boksen og vælge f.eks. en seleclips til taskelukning. Herunder får du et par fif til, hvilke andre parametre du kan tage med i dine overvejelser.

  • Synlighed: Skal lukningen være iøjnefaldende eller usynlig? Nogle hægter er så små, at de stort set er usynlige, hvis du placerer dem bag på stoffet på dit projekt. Det samme gælder selvklæbende flexbånd – der kan du ikke engang se syningerne, fordi du kan lime båndene fast på bagsiden af stoffet. Andre lukninger er mere iøjnefaldende, og så er det smart at vælge hægter i en flot farve eller med et trendy look, så hægten blive en del af finishen.
  • Behændighed: Hvor let eller svært skal lukningen være at åbne og lukke? Er tøjet til et lille barn, der selv skal kunne åbne og lukke, kan f.eks. velcrobånd være en fordel, fordi det er nemt at hive fra hinanden. Men er det en lukning, der helst ikke skal gå for nemt op – f.eks. på en taske for at undgå tyveri – så er spænder eller klemmer et bedre valg. Det kan være en fordel at vælge store hægter til barnet eller de gigtplagede fingre, så der er noget at tage fat i, når hægten skal åbnes og lukkes.
  • Farve: Farven kan i nogle tilfælde have betydning – i hvert fald når lukningen er synlig. De fleste hægter og spænder har en neutral farve – sølv, guld, sort, hvid osv. – mens du kan finde burrebånd i en næsten hvilken som helst farve.

Køb hægter og lukninger online

Find alt, hvad du har brug for af hægter og andet sytilbehør her i vores store udvalg, og vær sikker på en
tryg handel, vi er e-mærke certificeret og har 5 stjerner på Trustpilot.