SPECIAL VLIES

Her finder du et bredt udvalg af special vlies-produkter, som kan anvendes til forskellige formål.

Soft vlies: Et let indlæg som anvendes til smådele i bluser, kjoler, jakker m.v. i lette stoffer.

Let vlies, Freudenberg: Et indlæg som anvendes til meget lette og tynde stoffer i f.eks. bluser og kjoler.

Stretch-vlies: Et specialindlæg som anvendes til smådele i bluser, kjoler m.v. i stretch-stoffer som jersey og lignende.

Thermo isoleringvlies: Mellemfoer fremstillet af superfine fibre med stor isoleringsevne. Anvendes til veste, jakker, frakker, flyverdragter, skibukser m.v.

Volumen-vlies: Anvendes til dekorativt håndarbejde som vægtæpper, brødkurve, dækkeservietter, quiltning og patchwork, samt til beklædning til fremhævning af stikninger og andre kreative idéer.

Vildona, Freudenberg: Vildona er et meget kraftigt indlæg som anvendes til tasker, bælter, hatte og andet hobbyarbejde.

Vliesofix, Freudenberg: Specielt velegnet til applikation, da vliesofix er dobbeltklæbende.

Rive-vlies: Anvendes til alle former for broderi og applikationer, samt til at lave quilt- og patchworkmønstre – til alle slags stoffer. Også velegnet til stabilisering af knaphuller i lette stoffer og jerseyvarer. Rivbar.

Quiltet-vlies, Freudenberg: En let volumenvlies med strygeside i kvadratiske tern, som tjener som sylinje og gør det let at quilte.

Thermolam: Anvendes som isoleringsmateriale i tehætter, æggevarmere m.v.

Vliesofix, Freudenberg: Dobbeltklæbende til applikationer, hobbyarbejde, lapper m.v. – anvendes til alle slags stoffer, bast, pap og ved lave temperaturer også læder.

Solvy, vandopløselig stabilisator: Solvy kan anvendes ved overførsel af en tegning eller et mønster samt applikationer, hvor emnet er meget tyndt eller småt.

Soluvlies, Freudenberg, vandopløselig: Koldtvands opløselig broderivlies til alle maskinbroderier samt nye kreative teknikker.

Vlieseline med tern, Freudenberg: Patchwork indlæg med påtrykte felter på 1 x 1 cm. Kan anvendes til alle slags stoffer.

Special vlies
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
Gå til toppen
21 produkter vises af 21 ialt
Sortering
21 produkter vises af 21 ialt
Sortering