PynteBånd

Her finder du et bredt udvalg af forskellige bånd som pyntebånd, zig-zag bånd, velourbånd, gros grain bånd, gjordbånd, møbelbånd og -snor. Mange forskellige bredder, længder, farver og mønstre.

Bånd
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Type | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
valgte Bredde (mm)
0 valgte Materialeværdier | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 664 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 664 ialt -
Sortering

Pyntebånd i alle stilarter

Udsmykning går hånd i hånd med metervarer, og et flot pyntebånd som besætning sætter kronen på værket. Mangler dit projekt noget kontrast, eller leder du efter du efter noget, der samler farverne, kan et pyntebånd hjælpe med at gøre forskellen. Pyntebånd fås i mange former, farver og stoftyper og kaster et unikt look over dit nyeste projekt eller et gammelt par bukser. Se udvalget af bånd og andet sytilbehør hos os, og kast pondus over dine projekter.

Vælg mellem pailletter, vævmønstre og plisséer, og lad dig inspirere af pyntebånd med motiver og print. Bånd med frynser giver dit tøj bevægelse og genopliver brugte jeans og stofjakker. Pyntebånd kan også anvendes til dekorering af tasker, duge og andre tekstiler, som du føler har brug for at blive frisket op. Sy garneringen på kanten af bukseben og ærmer, eller brug en tekstillim til overflader og som en hurtig og holdbar løsning.

Hos Stof & Stil hjælper vi med vejledning i sytilbehør og metervarer, og på tlf. 70 22 21 21 kan du kontakte os mandag til torsdag mellem 8-16. Skriv dit spørgsmål til info@stofogstil.dk eller besøg os i en af vores butikker for personlig rådgivning.


DIY: Påsyning af skråbånd