stof & stil skifter navn til selfmade®

stof & stil skifter navn til selfmade®

Du kender os som STOF & STIL. Snart er vi Selfmade®. Vi er nemlig i gang med at skifte navn, og er allerede godt på vej. Men hvorfor gør vi det, og hvad betyder det for dig? Det kan du læse mere om her.

Du har måske lagt mærke til det; navnet Selfmade® er dukket op flere steder. Vores transformation fra STOF & STIL til Selfmade® er nemlig allerede godt i gang.

Her kan du få svar på hvorfor vi skifter navn, og hvad det reelt set kommer til at betyde for dig som kunde.  Det korte svar

  • STOF & STIL-navnet kan ikke længere rumme alt det, vi gerne vil og vores kunder efterspørger
  • Det ændrer ikke så meget for dig
  • Du kan bestille de samme produkter som før
  • Vi taler fortsat dansk
  • Butikkerne får en opdatering med bl.a. arbejdsstationer, lån af symaskine og workshops
  • Hjemmesiden fornyes og gør det nemmere for dig at handle online
  • Vi udvider sortimentet med flere forskellige hobbyartikler


hvorfor SKIFTER VI NAVN TIL SELFMADE®?

Der er flere gode grunde til, at vi skifter navn. Men vigtigst er, at STOF & STIL-navnet ikke længere kunne rumme alt det, vi gerne vil og vores kunder efterspørger.

Derfor vil vi  med Selfmade® udvide og udvikle vores eksisterende sortiment, så der også er plads til fremtidens generationer af kreative sjæle.

Langt hen ad vejen, vil det ikke have den store betydning for dig som kunde, for næsten alt er som det plejer.


Meget mere end blot et internationalt navn

Valget af et engelsk navn kan godt antyde, at vi kun skifter navn for at blive mere internationale. Og selvom det ikke er uvæsentligt, at kunder i andre lande nu faktisk også kan udtale vores navn, er det langt fra den primære grund.


Hvorfor lige Selfmade®

Selfmade® er et udtryk for den stolthed, der ligger i at skabe noget helt selv fra bunden af— at have udført et godt stykke håndværk.

Stolthedsfølelsen du får over din helt unikke kjole, du selv har skabt. Eller at mormors slidte lænestol, nu er blevet blikfanget i din indretning, efter en ompolstring har givet den nyt liv.  

Det er niveauet over homemade. Det er nemlig Selfmade®.


Det er stadig os

Vores kerne ændrer sig ikke – vi vil altid være en stofleverandør. Med andre ord vil de metervarer, du er så glad for, fortsat være en del af vores sortiment. Og det vil alt tilbehør, mønstre og garn også være."Vores nye navn afspejler, at vi er til for alle kreative mennesker, der nyder inspirationen, skabelsesprocessen, nysgerrigheden og kreativiteten i livet."

—Alexander Lerche, Adm. direktør

Hvad betyder det for dig, der besøger butikken?

Rent praktisk, kommer det ikke til at ændre så meget for dig. Vi kommer nemlig ikke til at skifte radikalt ud i vores sortiment. Om noget, så får vi tilføjet mange flere forskellige hobbyartikler.

Godt nok har butikkerne fået en makeover, og der står et andet logo på katalogerne. Men vores kerneprodukter vil stadigvæk være, hvad og hvor de plejer.

​​​​​​​Som noget nyt tilbyder alle vores butikker workshops hver torsdag, hvor du kan komme og være kreativ. Om du bare kommer alene, eller om du tager venner, familien eller kreaklubben med, er op til dig.

Derudover, har vores butikker fået arbejdsstationer, hvor du kan benytte en symaskine eller en overlock, ganske gratis.

Og driller det, så er du altid tæt på en ekspert, der kan hjælpe dig. Vores butikspersonale har nemlig store kompetencer i syning, strik, DIY og design.


Hvad betyder det for dig, der handler online?

I foråret 2022 bliver vores gamle hjemmeside skiftet ud med en ny. Vi vil nemlig gøre det nemmere for dig at handle online.

Vores sortiment er det samme, men får tilføjet endnu flere og mere detaljerede produktbilleder, der virkelig lader dig komme tæt på alle vores metervarer.

Vi forsyner alle produkterne med så mange informationer som muligt, så du nemt og trygt kan bestille produkterne online.

Desuden udvider vi onlineuniverset med endnu mere inspiration, guides og videoer, hvor vores eksperter deler deres bedste fifs.

Stof & stil og Selfmade® går hånd i hånd i en periode

At skifte navn er noget af en omfattende proces for en virksomhed af vores størrelse.

Derfor vil du i en periode støde på både STOF & STIL samt Selfmade® i vores butikker og på vores webshop. Men også på din emballage, de sociale medier, din forsendelseskasse — og helt sikkert også  mange andre steder.

Nogle af vores butikker har allerede skiftet til Selfmade®. I Kolding åbnede vi i sommer ’21 vores allerførste danske Selfmade® butik, der afspejler vores nye identitet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Kan jeg stadig bruge mit STOF & STIL-gavekort/tilgodebevis

Ja, selvom vi har skiftet navn til Selfmade®, kan du sagtens bruge dit STOF & STIL-gavekort.

Vores personale, som stadig er de samme, står som altid klar til at hjælpe dig i butikkerne.  


Taler kundeservice stadig dansk?

Ja. Vores kundeservice taler stadig dansk, og du vil stadig møde det samme personale i butikkerne, som du er vant til.


Hvorfor skifter I navn til Selfmade®?

Vi synes ikke, at STOF & STIL-navnet kunne rumme alt det, vi gerne vil og skal kunne for at imødekomme fremtidens forbrugere.

Med Selfmade® har vi muligheden for at gentænke kreativitet og syning i et nyt univers.


Har i de samme produkter som nu?

Ja, du kan købe alle de samme produkter i Selfmade®-butikkerne som i de tidligere STOF & STIL-butikker. Metervarer, mønstre, sytilbehør, garn og hobbyartikler.  

Vi udvider løbende sortimentet med flere hobbyartikler, men vores kerneprodukter forbliver de samme.


Hvad er forandret?

Udover, at vi har ændret navn, har vi givet vores butikker en makeover med nye flotte farver, sy-stationer, hvor du kan sætte dig og arbejde på dit syprojekt. Vi har også indrettet workshopområder, hvor du hver torsdag kan deltage i workshops.


Hvorfor har jeres hjemmeside ikke skiftet navn?

Det er en løbende proces at skifte navn – ting tager tid, og en af de ting, der tager lidt længere tid, er at skifte navnet på vores hjemmeside.

Vi arbejder dog benhårdt på at bygge en ny hjemmeside, som vil gøre det nemmere for dig at handle online og finde guides, fifs og step-by-steps, imens du kreerer derhjemme.

Det er planen at vi lancerer den nye hjemmeside i løbet af foråret 2022.

Derfor vil du også modtage nyhedsbreve fra STOF & STIL og ikke Selfmade®, indtil til vi lancerer den nye hjemmeside.


Følg med på rejsen

Vi kommer løbende til at dele nyheder omkring vores transformation med dig, der følger med på nyhedsbrevet, de sociale medier eller her på hjemmesiden.

Så ved du, hvad du kan forvente og hvornår – og at du er den første, der får besked når der sker noget, der er så spændende, at du bare MÅ være med.​​​​​​​