ORGANIC

STOF & STIL ORGANIC er en serie af varer, som fra vores side giver sikkerhed for miljømæssig ansvarlig og bæredygtig produktion.
​​​​​​​
Hele værdikæden - alt lige fra dyrkningen, til forarbejdningen og efterbehandlingen - er underlagt de høje krav, der stilles i forbindelse med en økologisk certificering inden for tekstiler.

ORGANIC
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Materialeværdier | markér alle
0 valgte Materiale | markér alle
0 valgte Mærkning | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 131 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 131 ialt -
Sortering


Organic – når du både vil være kreativ og miljøbevidst

Hos STOF og STIL går vi op i at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, så de altid har mulighed for at bestille gode produkter hjem, så de kan give sig i kast med kreative projekter. Er du typen, der nyder at være kreativ, men samtidig går op i at skabe bæredygtige produkter, vil vores Organic serie falde i din smag. Her finder du flotte, farverige og mønstrede metervarer til dine spændende syprojekter. Ligeledes byder sortimentet på farverige sytråde, der matcher til vores udvalg af metervarer. Herved kan du nemt finde matchende materialer, så du kan bestille det, du mangler til dit syprojekt.


Hos STOF og STIL ønsker vi at støtte den naturlige og miljøvenlige fremstillingsproces uden brug af skadelige stoffer. Derfor har vi skabt Organic Serien, der består af miljøvenlige og økologiske metervarer, der inkluderer bomuld, jersey, isoli, velour og rib. Går du op i bæredygtighed, vil vores Organic serie falde i din smag. Her finder du både økologisk uldgarn og økologisk bomuldsgarn. Skal du strikke en tyk bluse, et par sokker eller et smart tørklæde, der holder dig varm i de kolde perioder, finder du garn, der passer godt hertil. Med Organic uldgarn eller bomuldsgarn kan du strikke beklædning, der vil holde dig varm, når temperaturen er lav.  


Produkter til de mindste

Skal du i gang med at sy sødt tøj eller sengetøj til et barn, finder du i Organic serien metervarer med børnevenlige mønstre og farver, der passer godt til sengetøj, dekorative puder eller nattøj. Vi tilbyder blandt andet metervarer i stretch jersey med alfabetmønster, bomuld med jungledyr eller bomuld med små skyer. Til en lille dreng eller pige, kan du derfor sy sødt sengetøj af vores søde bomuldsstof med alfabet, der fås i pige- og drengefarver og vil pynte fint på børneværelset.

Gå derfor på udkig i vores Organic serie og bestil stof, sytråd eller garn til dit kommende sy- eller strikkeprojekt. Bestiller du online, sørger vi for at pakke din ordre og sende den afsted hurtigst muligt, så du modtager din bestilling i løbet af 2-5 dage. Find flere informationer om vores handlingsbetingelser og bestil stof, sytråd eller garn hjem i dag. Så er du snart klar til at finde symaskinen eller strikkepindene frem.