STOFF & STIL i samarbejde med smilfonden

SMILfonden er en forening, der er sat i verden for at sprede glæde og smil hos børn, der er langtidsindlagte rundt om på danske hospitaler.
Foreningen afholder festlige arrangementer med musik, underholdning og gaver, så børnene og deres familier kan få en pause fra sygdommen.

SMILfonden blev stiftet i februar 2014 og har indtil nu afholdt otte arrangementer i både København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Sisse Fisker oprettede foreningen efter hendes to sønner som små blev opereret for lyskebrok på Børnekirurgisk Klinik på Rigshospitalet.

25.000 kr til SMILfonden

Det var med de helt store SMIL på læberne, at vi tirsdag d.7. februar 2017 overrakte SMILfonden 25.000 kr.

STOF & STIL har siden september 2016 solgt metervarer med 6 unikke prints specielt designet til SMILfonden, og for hver solgt meter har vi doneret 10 kr. til fondens arbejde med langtidsindlagt børn på de danske hospitaler.

Det er indtil videre blevet til mange meter stof og dermed et bidrag på 25.000 kr, så SMILfonden kan holde endnu flere festlige arrangementer for børnene!

Fra os skal der lyde en stor tak til alle der har købt SMIL-varerne og på den måde støttet vores samarbejde med SMILfonden.

Du kan se SMIL-metervarerne her.