Velkommen til STOF & STIL
Tak, fordi du besøger os.

Uanset om du er begynder eller øvet, så er STOF & STIL stedet, hvor du nemt og hurtigt kan finde alle de ting, du har brug for til dit næste kreative projekt. Og vi leverer alt lige til døren, så du hurtigt kan komme i gang.

Elsker du også at skabe selv?

Hvorfor have besværet med at lave det selv, når butikkerne bugner med lækre, færdiglavede alternativer? For os er svaret ligetil. Fordi, det giver en helt speciel tilfredsstillelse at kreere sit eget – at skabe noget, du har sat dit eget præg på – noget, der er unikt.

Derfor sælger vi ikke færdige produkter. Vi giver dig de produkter, du skal bruge for at lave dine helt egne kreationer – til dig selv, dine børn eller din bolig. Og vi hjælper dig godt i gang med mønstre, materialer og masser af inspiration og gode råd.

Hos STOF & STIL finder du ikke bare trendy metervarer. Du finder alt det, du skal bruge til dine kreative projekter. Fra mønstre og sytilbehør til garn og hobbyartikler. Vores mål er at gøre det let for dig at skabe brugbart og smukt boligtilbehør og tøj. Derfor har vi designet en samling af færdige kit, du kan lægge i indkøbskurven med et enkelt klik. Kittene indeholder de mønstre og materialer, du skal bruge – og i de rigtige mængder. Lad dig inspirere af de nye STOF & STIL Kit.

Vi følger med trenden

STOF & STIL er en kreativ og dynamisk designvirksomhed, der følger trenden inden for både mode og boligdesign. Hos os finder du derfor altid tekstiler, materialer og farver, der passer til sæsonens trends. To gange om året lancerer vi nye kollektioner. Vi er meget stolte af vores kataloger. Her viser vi dig de seneste trends og tendenser, og hvordan du kan bruge vores mange produkter.
Se de seneste kataloger her.

Historien bag STOF & STIL

STOF & STIL tog sin begyndelse tilbage i 1980 i Herning.  Her startede ægteparret Marianne og Peter Lerche firmaet Peter’s Resthal, hvor de solgte restpartier fra lokale tekstilproducenter i området. Virksomheden blev hurtigt en succes, og allerede i starten af 80’erne begyndte virksomheden at sælge sine varer gennem postordre. I takt med at virksomheden voksede sig større, blev sortimentet ligeledes udvidet og styrket.

Allerede i 1980erne begyndte vi at designe og producere vores egne metervarer i Danmark. Det gør vi stadig i dag. Med 40 års erfaring, viden og knowhow inden for mode- og designbranchen er det vores ønske at gøre det nemt for dig at skabe dine egne kreative gør det selv-projekter. STOF & STIL en moderne designvirksomhed med 29 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Giv dig god tid.
Syning skal ikke overstås i en fart.
Det skal nydes.

God fornøjelse.