SYMØNSTRE - BOLIG

Vidste du, at vi selv designer og udvikler alle vores mønstre? De udskæres på mønstervlies i den valgte størrelse, og er derfor nemme at gå til og kan genbruges igen og igen. Vi producerer selv alle vores mønstre specifikt til din ordre.​​​​​​​

Bolig
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Sværhedsgrad | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
Gå til toppen
43 produkter vises af 43 ialt
Sortering
43 produkter vises af 43 ialt
Sortering

Symønstre – bolig

Forny boligen med nyt, hjemmesyet interiør. Her på siden finder du vores udvalg af symønstre til bolig – både de helt simple projekter, som kan klare på få timer samt mere avancerede og tidskrævende projekter. Gå på opdagelse og find inspiration til dit næste projekt.

Stort udvalg af snitmønstre til boligen

Hos STOF & STIL finder du et stort udvalg af snitmønstre med boliginteriør. Vi designer selv alle vores snitmønstre og tager altid udgangspunkt i tidens trends, når vi udvikler nye mønstre til vores sortiment. Hvad med for eksempel at sy smarte kurve til opbevaring af småting i hjemmet, en hyggelig hængestol til haven eller børneværelset eller måske en ny tehætte eller grydelapper til køkkenet. Vi har også en bred vifte af mønstre på alverdens puder for eksempel puder med grafisk mønster syet af forskellige metervarer, eller hvad med en hjemmesyet sækkestol, en puf eller en marokkopude.

Sy boliginteriør til gaver

Står du og mangler en personlig gave – måske en fødselsdagsgave, en værtindegave eller en julegave? Så er det en oplagt ide at sy en ting til boligen. Så slipper du nemlig for at spekulere på størrelser, men kan koncentrere dig om at vælge de rette metervarer og farver, som passer hjem til modtageren. Patchwork til boligenI vores sortiment af symønstre til boligen finder du også flere mønstre til patchwork projekter. Prøv for eksempel at sy en smuk pude i patchwork eller et smukt stjernetæppe i patchwork. Vi har et stort udvalg af metervarer, der egner sig til patchwork. Patchwork kan købes på metermål eller i fat quarters, som er stykker af patchworkstof i 45x55 cm.

Velegnede metervarer til boliginteriør

Når du skal vælge metervare til boliginteriør, er det vigtigt, at du overvejer hvordan det skal bruges, og dermed hvor meget det vil blive brugt/slidt. Hvis du skal sy nye sofapuder, grydelapper eller opbevaringskurve kan du vælge (næsten) frit blandt alle vores metervarer. Skal du derimod sy gulvpuder, en puf eller en hængekøje er det vigtigt, at du vælge møbelstof, som har en høj martindale, hvilket indikerer stoffets slidstyrke.

Symønstre på puder

Der findes næsten ikke noget nemmere end at sy et par nye puder til sofaen. En nem og effektiv måde til at skabe fornyelse til boligen. Du kan vælge den helt simple løsning med en helt almindelig og ensfarvet pude. Eller du kan vælge et af vores mønstre på puder med grafisk look eller mønstre på quiltede puder, hvor du kan lege med forskellige metervarer. Leg også med pipingbånd eller bånd med pomponer for at skabe lidt variation i sofaen.

Kom godt i gang med dit symønster

Inden du går i gang med dit nye boligmønster, har vi en række gode råd til dig, som hjælper dig godt på vej til et godt og tilfredsstillende resultat.

  • Navngiv alle mønsterdele med mønsternavn/nummer samt nummer på mønsterdelen.

  • Placér mønsterdelene på det valgte stof så det flugter med trådretningen.

  • Tegn af omkring mønsterdelene eller klip direkte – alt efter hvad du foretrækker. HUSK alle STOF & STIL mønstre er tillagt sømrum med mindre andet står angivet.

  • Overfør hak og markeringer til stoffet – det gør det nemmere at arbejde med delene undervejs i syprocessen.

Inspiration til andre projekter til boligen

Hvis du ikke lige fandt det, du søgte blandt vores snitmønstre – bolig, så kan du med fordel tage et kig på FRAYA's opskrifter til strik accessories eller hækle accessories. Heriblandt er der også mange gode ideer til boliginteriør, du kan trylle frem med garn. Som for eksempel strikkede puder og tæpper, hæklede grydelapper, dækkeservietter eller puder.

Mulighederne er mange – god fornøjelse med dit næste kreaprojekt til boligen.