Voksdug

Her finder du et bredt sortiment af forskellige voksduge - tekstilvoksduge, PVC med non-woven bagside samt transparente. Vi har både ensfarvet, printet og digitalprintet voksdug samt ekstra brede voksduge. Brug dem til bordet inde og ude eller til strandmåtter, tasker og lignende.

Bemærk! Alle vores voksduge er fri for Phthalater.

Voksdug
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Mærkning | markér alle
0 valgte Tekstilforædling | markér alle
0 valgte Egenskaber | markér alle
valgte Bredde
Gå til toppen
60 produkter vises af 114 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 114 ialt -
Sortering


Voksduge – undgå ridser og skrammer

En voksdug er mere eller mindre et must-have i alle hjem og kan spare dig for meget besvær i forbindelse med rengøring og oprydning. Særligt i børnefamilier gør voksdugen sig velbemærket, grundet dens vand- og snavsafvisende egenskaber. En voksdug er utroligt slidstærk og kræver kun en fugtig karklud for at blive så god som ny efter aftensmaden er taget af bordet. Du kan også bruge en voksdug som legetøjsunderlag, hvis du har mindre børn, der leger eller tegner, så du undgår ridser og skader på dit gulv. En voksdug er den perfekte dug til børnefødselsdagen eller festen. Her på siden finder du din næste tekstilvoksdug belagt med enten akryl eller PVC eller en voksdug i 100 % PVC. En akrylbelagt voksdug tåler maskinvask, hvilket gør den ekstra praktisk i forhold til rengøring.

Stort udvalg af billige voksduge

Vores sortiment består af omkring 120 forskellige slags voksdug i forskellige farver, mønstre og bredder. Herunder finder du blandt andet voksdug til særlige anledninger som fx fødselsdag og jul og med motiver som stjerner, sommerfugle, grene og ugler. Voksdugene bliver solgt som metervarer og skal ikke syes, da de ikke trevler. Du finder også ekstra brede duge til specielle formål. En voksdug har flere anvendelsesmuligheder end som så, da materialet er både robust, vandafvisende og super nemt at rengøre. Brug den fx som et siddeunderlag i parken eller på stranden, til din næste taske, som madlavningsforklæde eller til at lægge under potteplanter for at undgå ridser og mærker på bordet eller gulvet.  

Med det store udvalg af mønstre og farver garanterer vi, at du finder en voksdug, der falder i din smag – der er nemlig både diskrete og iøjefaldende udgaver for både børn og voksne, der både er praktiske og pæne at se på. Vi forhandler desuden helt eller delvist transparente voksduge, så du kan beskytte dit smukke bord uden at skjule det under en dug. Du behøver altså ikke have børn i huset for at få glæde og gavn af en voksdug.  

Alle vores voksduge er fri for ftalater. Derfor egner den sig i ethvert hjem, hvor man gerne vil have en praktisk dug i køkken, spisestue eller lign. I dag kan man få mange dekorative mønstre, så der er helt sikkert en slags voksdug, som passer til dig og din stil i hjemmet.