Viskestykker

Skønne viskestykker ensfarvet, garnfarvet eller med print i ren bomuld. Viskestykkerne købes i sæt med 3 stk. En perfekt gave til dig selv eller som værtindegave til jule- eller sommerfesten. Husk at lade viskestykkerne ligge i koldt vand natten over inden de vaskes og tages i brug. På den måde opnås den bedste tørreevne.

Ingen produkter matcher din søgning


Stort udvalg af viskestykker

Viskestykker er i løbet af de seneste år nærmest blevet moderne. Hvor det engang var et stykke tekstil, vi udelukkende brugte til at tørre vores ting af med efter opvasken, så er det i dag blevet meget mere end det. Et viskestykke er nemlig blevet en mere eller mindre vigtig del af indretningen i køkkenet, og de fleste er begyndt at gå vældig meget op i designet for at få det til at passe sammen med resten af stilen derhjemme. Dermed er viskestykker også blevet en ting, vi rent faktisk gerne har til at hænge fremme i et forsøg på at lade dem pryde køkkenet og bidrage til den gode stil. Men når det så er sagt, så er det selvfølgelig stadig vigtigt, at vi vælger nogle gode og brugbare viskestykker, som rent faktisk kan udføre den opgave, vi har købt dem til. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten af viskestykker. Alt efter hvilket materiale de er lavet af, så kan der være forskel på sugeevnen og dermed på, hvor nemt og hurtigt du får tørret dine ting af samt hvor hurtigt, viskestykket efterfølgende tørrer. Alle ting er værd at tage med i dine overvejelser, når du køber nye viskestykker.

Kvalitetsmaterialer fra STOF & STIL

Viskestykker findes i et væld af flotte farver og mønstre, og det kan næsten være svært at vælge, hvilken type du skal gå efter. Uanset hvad, så finder du her på siden viskestykker i kvalitetsmaterialer, som kan holde til at blive vasket igen og igen, uden at blive grimme. De er slidstærke og tåler både vask og tørretumbling ved høj varme, så du kan være sikker på altid at få vasket snavs og bakterier ordentligt af. Hygiejnen i et køkken er yderst vigtig, og derfor skal du huske at smide dem til vask jævnligt, så der altid er rene viskestykker til rådighed, når du har med madlavning at gøre. Vores viskestykker her på siden er lavet i 100% bomuld, hvilket gør dem bløde og lækre at røre ved, og samtidig får du optimal sugeevne. Dog skal du huske at lægge dine viskestykker i blød i koldt vand natten over, inden du tager dem i brug første gang. Dette sikrer en super god sugeevne, men kræver ofte også lige, at de bliver vasket et par gange, før du oplever den fulde effekt. Imens du overvejer, hvilke nye viskestykker du er nødt til at eje, så synes vi du skal tjekke vores store udvalg af andre metervarer ud.

Køber du dine nye viskestykker her hos os, så leverer vi inden for 2-5 hverdage, og du kan derfor i løbet af en uge glæde dig til at tage dine flotte, nyindkøbte viskestykker i brug. Du vælger selv, om vi skal levere med PostNord eller GLS, og alt dette kan du læse mere om her. Køber du for over 500 kr., leverer vi oven i købet fragtfrit til en valgfri pakkeshop. Vi glæder os til at pakke din ordre.