Vævet viscose

Her finder du et bredt sortiment i både ensfarvet viscose og viscose med print. Velegnet til kjoler, bluser, bukser med mere. Viscose er en dejlig blød kvalitet med et smukt fald og kan bruges til både børn og voksne.

Vævet viscose
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Beklædning | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Mærkning | markér alle
0 valgte Kvalitet | markér alle
Gå til toppen
55 produkter vises af 55 ialt
Sortering
55 produkter vises af 55 ialt
Sortering


Viscose stof

Viscose er et glat og lettere glansfuldt materiale, som ofte anvendes til kjoler og nederdele samt andre pænere beklædningsgenstande. Overfladen minder en smule om silke, og det var derfor oprindeligt meningen, at viscose skulle være et billigere alternativ til netop silke. Dog findes det i dag i to forskellige udgaver – én, der er blank og skinnende, og én, der er mere uld-/bomuldsagtig. Mange kalder viscose for en syntetisk fiber, selvom den faktisk er fremstillet af nedbrudt og behandlet træ. Når du vasker viscose, skal du være en smule skånsom. Det er nemlig et lettere sart materiale, og det har tendens til at krympe. Vask det derfor ved så lav temperatur som muligt, og helst ved håndvask eller specialprogram i maskinen.

Hos STOF&STIL kan du finde et stort udvalg af både ensfarvet viscose og viscose med print. Vævet viscose er oplagt, hvis du overvejer at sy en flot kjole til weekendens fester. Det er blødt og behageligt mod huden, og så falder det smukt langs kroppen. Dog er det også et materiale, der har tendens til at krølle meget, og derfor bør du altid have strygejernet klar, inden du hopper i kjolen. Se fx dette unikke, men stadig klassiske mønster. Syr du en skjorte eller en kjole i dette materiale, så er der aldrig nogen, der vil gætte, at den er hjemmelavet, og du vil føle dig elegant og velklædt til en aften i byen.

Køb dine viscose metervarer hos os i dag. Vi har et stort udvalg af kvalitetsstoffer og mange forskellige typer garn, så du kan kreere dine helt egne og personlige ting, eller måske overraske dine nærmeste med hjemmelavede gaver. Vi leverer inden for en uge, så du hurtigt kan komme i gang med dit nye gør det selv-projekt. Køber du materialer hjem for mere end 500 kr., så er du sikret fri fragt og din pakke leveret direkte til døren.