Læder

Ingen produkter matcher din søgning


Læderlook

Læder er blevet moderne, og vi støder på det næsten over alt i vores hverdag. Lige fra de lækre par sko, den bløde læderjakke, eller bilsædet med det flotte læderbetræk. Læder bliver brugt ofte og til rigtig mange ting, men læder kræver en særlig behandling for at holde sig flot. Derfor er det blevet moderne med imiteret læder, der giver dig mulighed for at kreere flotte puder, duge, eller ombetrække dine møbler, så du får et moderne læderlook.

Derfor er vi også glade for at kunne sælge læderlook som metervarer, der egner sig til boligen. Har du fået en idé til, hvordan du kan få læder ind i dit hjem, kan du derfor bestille imiteret læder i lige de mål, du har brug for.


Vær kreativ med vores læder metervarer

Der er mange muligheder, når det kommer til, hvordan du kan anvende vores læderlook metervarer. Hvis du for eksempel gerne vil lave din pude, kan det være et oplagt valg at lave den af imiteret læder. Men imiteret læder kan også benyttes som betræk til stole. Har du en gammel træstol, der trænger til at blive moderniseret med nyt betræk, kan imiteret læder være med til at gøre stolen moderne.

Der er mange muligheder for at benytte imiteret læder. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænserne for de kreative muligheder. Med læderlook bliver det også nemt at vedligeholde, da du bare kan tørre det af i stedet for at skulle vaske det, hvis der spildes derpå. Tag derfor et kig på vores udvalg af læderlook metervarer, der fås i mange flotte farver. Du kan også finde inspiration i vores store udvalg af metervarer, hvor du finder flot stof til dit syprojekt.  Læs derfor mere om vores handelsbetingelser og bestil metervare til dit syprojekt. Vi leverer inden for 4-7 dage, så du snart kan komme i gang med dit projekt.