Isoli

Her finder du forskellige isolikvaliteter i mange forskellige farver og med prints til både børn og voksne. Isoli er velegnet til sweatshirts, hoodies, t-shirts, bukser og lignende beklædning.

Isoli
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Beklædning | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Tekstilforædling | markér alle
Gå til toppen
40 produkter vises af 40 ialt
Sortering
40 produkter vises af 40 ialt
Sortering


Isoli – ideelt til sweatshirts

Isoli, også kaldet sweat-stof, er det materiale, de fleste sweatshirts er lavet i. Grundet dets tykkelse, varme og blødhed er det nemlig særligt egnet til tøj til de koldere sæsoner. Foruden sweatshirts bruges materialet også til bluser, joggingbukser, cardigans, leggins og de velkendte og populære heldragter.

Isoli fås i mange forskellige udgaver og kvaliteter og kan derfor bruges til de fleste slags beklædningsgenstande. Det kan desuden anvendes til tæpper, puder, bamser og lignende.

Begyndervenligt materiale

Det fås i forskellige strukturer, farver og mønstre, ensfarvede eller med print, med og uden stretch, i en ruet og en børstet udgave og med flere slags tyngder. Ruet isoli er den blødeste udgave, da den er kradset op på bagsiden, mens den børstede udgave består af en masse løkker.

Isoli er et utroligt taknemmeligt materiale at sy i, og det er derfor noget, alle kan give sig i kast med, garvet som nybegynder, da det ikke kræver nogen synderligt avanceret symaskine. Resultatet bliver dog bedst, hvis du anvender en stretch nål, der er en standard jersey nål, som er særligt velegnet til elastiske metervarer.

Certificeret kvalitet

De fleste af produkterne er udført i 100 % bomuld. Materialet er åndbart samt blødt og lækkert mod huden og kan transportere overskydende varme væk fra kroppen, så du holder en behagelig temperatur dagen igennem. Desuden er bomuld utroligt slidstærkt og holder i mange år – selv ved høj aktivitet og megen brug.  

Sortimentet bliver opdateret løbende, så mønstre og farver er i overensstemmelse med sæsonens nyeste trends. På den måde sikrer vi dig et bredt og moderigtigt udvalg, samtidig med at du stadig kan købe de klassiske og tidløse udgaver fra det faste sortiment. Med vores store udvalg af isoli-stof er det lettere end nogensinde at sy sit eget tøj.