Hør

En stærk naturfiber, der har en god absorberingsevne og som er varmeledende, hvilket er en fordel til let og luftigt sommertøj. Generelt er hør velegnet til sommertøj, duge og puder.  

Hør
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
valgte Bredde
0 valgte Beklædning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Fast/stræk | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 72 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 72 ialt -
Sortering


Hørstof til ethvert projekt i hjemmet

Hørstof er et naturligt og unikt materiale, der kan bruges til mange forskellige projekter. Du drømmer måske om en flot hørdug til at skabe et nyt udtryk i spisestuen? Eller det kan være, at din mand ønsker sig en let og luftig sommerskjorte i hør til de varme dage under den bagende sommersol?  Hørstof er et materiale, der frigiver fugt. Det er derfor et stof, der er uundværligt på en varm sommerdag. Hør er desuden også et velvalgt materiale, hvis du ønsker at kreere dit helt eget personlige sengetøj i lige den farve eller det mønster, du synes om. Hørstof føles meget behageligt, samtidig med at det har en temperaturregulerende evne. Du kan selvfølgelig købe en masse dejligt tøj i hørstof i butikkerne i Danmark og online, men når du selv syr skjorten eller sommerkjolen, får du et unikt og personligt udtryk, de fleste vil misunde. Uanset hvilket projekt du finder interessant, er det værd at overveje hørstof på grund af dets gode egenskaber. Her på siden udbyder vi et stort udvalg af hørstof i forskellige farver og mønstre, så du kan finde det helt rigtige stof til dit næste kreative projekt.


Et fantastisk materiale – mange muligheder

Her på stofogstil.dk tilbyder vi mange forskellige former for hørstof. Vi tilbyder blandt andet hørstof i 100 % hør, printet hør samt hørstof i en blanding mellem flere materialer – eksempelvis hør blandet med bomuld og viskose. Det er dit kommende projekt der afgør, hvilket hørstof du skal vælge. Du bør eksempelvis overveje stoffets tilbøjelighed til at krympe, samt hvor mange grader stoffet kan tåle at blive vasket på. Hvis du ønsker en ny dug i hør, men ikke selv har mod på eller tid til at sy den, så syer vi den gerne for dig. Alt, du skal gøre, er at klikke på ’sy som dug’ under det ønskede stof – så klarer vi det for dig.  Med vores store udvalg kan du lade dig inspirere til dit nye kreative projekt allerede i dag. Du handler nemt dine ønskede materialer online ved at tilføje dem til din kurv, hvorefter du vælger forsendelsesmetode og fortsætter til betalingen. Kort tid efter har du dine materialer, og du kan starte på dit syprojekt.