Denim

Denim i flere forskellige kvaliteter (oz=ounce) og nuancer. Vores udvalg spænder fra de lette denimkvaliteter (lav ounce), som især er velegnet til beklædning og op til de tunge denimkvaliteter (høj ounce), som også er velegnet til bolig og interiør.  Vær  opmærksom på, at denim altid skal vaskes før brug på grund af afsmitning.
​1 oz (ounce) svarer til ca. 28. gram, og anvendes typisk til beskrivelse af vægten på denim - eller nærmere stoffets "tæthed". Jo højere oz - jo tungere/tættere er varen.

Denim
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Tekstilforædling | markér alle
0 valgte Beklædning | markér alle
0 valgte Bolig | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialeværdier | markér alle
0 valgte Fast/stræk | markér alle
valgte Bredde
Gå til toppen
20 produkter vises af 20 ialt
Sortering
20 produkter vises af 20 ialt
Sortering


Denim

Vi kommer ikke uden om, at denim er et af de mest populære tekstiler i historien, og man må efterhånden konkludere, at denim er mere eller mindre udødeligt. Det har været brugt til alverdens formål i hundredvis af år; først som arbejdsbukser og senere hen som et stærkt element i modeverdenen. Denim er exceptionelt slidstærkt, hvilket er en af årsagerne til dets store popularitet verden over. I dag fås denim i et hav af forskellige kvaliteter og farver, som har givet det endnu flere anvendelsesmuligheder end førhen. Her finder du denimstof til alverdens formål og til rimelige priser.  

Helt unikt materiale i høj kvalitet – skabt til tøj

Denim med stretch er et rigtig godt valg til tøj såsom nederdele, da det sikrer en høj komfort og god pasform, mens det uden stretch er oplagt til fx en lækker denimjakke. Du finder denim med forskellige vaske og i forskellige nuancer af blå, sort og grå. Denims kvalitet måles i ounces og jo højere et nummer af ounces, jo tættere og tungere er materialet. Således kan en denimvare med et lavt antal ounces synes bedre til tøj såsom kjoler, skjorter, nederdele, sko, tasker og meget, meget mere, eftersom det er lettere. En tungere denimkvalitet er god til interiør og lignende. Den tunge kvalitet er mere slidstærk og godt til betræk på puder, stole og til at lave ting som sækkestole af, det kan tåle at blive tumlet med. Den tungere denim kan også bruges til tøj som jakker og frakker.  Denim er generelt en god type stof til tøj. Hvis du har lyst til at sy dit eget tøj i denim, så kan du med fordel sy efter vores forskellige symønstre. Når man selv sætter sig til symaskinen, så kan man også få pasform og detaljer, som man vil have det. Således kan du også dekorere dem symærker, som du ønsker med fx nitter eller knapper, du kan sy forskellige mønstre i farvet tråd i lommerne eller påsætte lapper af farverigt stof. Mulighederne er næsten uendelige, og kun fantasien sætter grænser. Køb din denim som metervare her på siden, og få lige præcis den mængde, du skal bruge. Nogle af vores denimudgaver er desuden OEKOTEX 100 certificerede, hvilket sikrer dig et miljøvenligt og helt uskadeligt produkt uden farlige kemikalier og lignende. Med denim er du sikret et tidløst og slidstærkt produkt, som går til stort set alt – så går du aldrig helt galt i byen.