Canvas

Canvas
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Beklædning | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Fast/stræk | markér alle
valgte Bredde
0 valgte Materialeværdier | markér alle
Gå til toppen
30 produkter vises af 30 ialt
Sortering
30 produkter vises af 30 ialt
SorteringCanvas Fra STOF & STIL

Vores canvas er et tæt vævet, groft og slidstærkt stof af bomuld, som har et utal af anvendelsesmuligheder. I udvalget herover finder du mange farvevarianter af canvas lavet af bomuld. Bestil i lige netop de farver, du har brug for i STOF & STIL i dag!

Når du laver ting af canvas, er du sikret et solidt resultat. Brug også en god, kraftig sytråd og nåle, der kan stikke igennem det kraftige stof. Det finder du i vores udvalg af sytilbehør.

Hvad er canvas?

Canvas kan også være lavet af hør eller hamp, men al canvas her på STOF & STIL er fremstillet af lækker og slidstærk bomuld.

Canvas kan bl.a. anvendes til fremstilling af sko, tøj, sejl, telte, tasker, lamper, møbler – som hængekøjer og stole – ”kurve” og andre projekter, der skal være holdbare. For canvas er utroligt slidstærkt, samtidig med at det også åndbart, tåler saltvand og er brandsikkert i en vis grad.

Canvas-stof til stoftryk og maling

Ud over at sy ting af canvas-stof er det også perfekt at male på. Faktisk er mange lærreder lavet af canvas.

Sy forklæder, tasker, punge og andre ting eller spænd det ud over en ramme, og lav stoftryk, eller mal på det, eller lad børnene male på det, og brug det som gaver eller til din indretning i hjemmet.

Find mere inspiration til projekter i vores udvalg af mønstre.

Køb canvas online hos STOF & STIL

I udvalget herover finder du mange flotte farver til dit næste DIY-projekt. Og du kan komme hurtigt i gang, for vi leverer hurtigt og billigt over hele landet.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller til din ordre, er du velkommen til at kontakte vores altid venlige og professionelle kundeservice.

Bestil trygt og nemt hjemme fra din stue hos STOF & STIL!