Badeforhæng

Vi fører et bredt sortiment indenfor badeforhæng, både ensfarvet og med print. Forny for eksempel hurtigt og nemt dit badeværelse med et af de mange fine print.

Klik her og find brusestænger og andet tilbehør.

Badeforhæng
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Motiv | markér alle
0 valgte Egenskaber | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
0 valgte Materialeværdier | markér alle
valgte Bredde
0 valgte Mærkning | markér alle
Gå til toppen
3 produkter vises af 3 ialt
Sortering
3 produkter vises af 3 ialt
Sortering


Bredt udvalg af badeforhæng

Hvis din bruseniche eller dit badekar ikke kan lukkes af med døre, er det en rigtig god idé at anskaffe et badeforhæng. Med et godt badeforhæng kan du nemlig slippe for, at hele dit badeværelse bliver vådt, når du er i bad, fordi vandet fra din bruser sprøjter til højre og venstre, når du står under strålen.

Hos Stof & Stil har vi et bredt udvalg af badeforhæng i mange forskellige farver, mønstre og designs, så du kan finde det badeforhæng, som passer bedst til dit badeværelse og din smag. Alle vores badeforhæng er metervarer, så du kan få badeforhængene i lige præcis den størrelse, som du har brug for. Herved kan du nemt skabe en gennemgående og sammenhængende indretning på alle badeværelser i dit hjem, hvis du har flere badeværelser, og derfor har brug for mere end ét badeforhæng.


Badeforhæng i forskellige farver og mønstre

Hos Stof & Stil har vi badeforhæng i forskellige farver og mønstre, der kan tilføje en dekorativ detalje på dit badeværelse. Du vælger altid selv, hvor mange meter af stoffet du har brug for. Hos Stof og Stil har vi badeforhæng med en bredde på 140 og 185 cm, så du er altid sikker på at kunne bestille et badeforhæng, der kan tilpasses dit badeværelse, uanset hvor stor din bruseniche eller badekar er.

Når du vælger, hvor mange meter, du gerne vil have af dit nye badeforhæng, kan det være en god ide at købe et stykke ekstra. Så er der er plads til justeringer i forhold til, hvor højt du gerne vil have, at badeforhænget skal hænges op. For eksempel er det blevet moderne med et badeforhæng, som hænger helt oppe i loftet. Hertil er der brug for en del mere stof end ellers. For de fleste vil det derfor passe med et badeforhæng, som har en længde på 220 cm.

Når du køber et badeforhæng hos Stof og Stil, kan du være sikker på, at du får et badeforhæng, som er vandafvisende. Stoffet til alle vores badeforhæng er nemlig lavet af hundrede procent polyester. Du kan sagtens komme vores badeforhæng i vaskemaskinen, så de nemt bliver rene. Du skal bare vaske dit badeforhæng ved 40 grader. Hvis du gerne vil stryge dit badeforhæng skal det ske ved middel varme, da det ellers kan smelte.

Tag derfor et kig på vores udvalg af badeforhæng og bestil det, der bedst matcher dit hjem. Du er også velkommen til at kigge forbi én af vores butikker, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig til det rette køb.