Konkurrencebetingelser

- Vind en symaskine

Denne konkurrence udbydes af STOFF & STIL, Birk Centerpark 4, 7400 Herning, CVR 73266319.

Deltager du i konkurrencen accepterer du samtidig nedenstående vilkår.

Når du tilmelder dig konkurrencen, skriver du dig samtidig op til at modtage nyhedsmails fra STOFF & STIL, og du vil modtage en mail, der bekræfter din deltagelse i konkurrencen samt STOFF & STILs nyhedsmails (medmindre du allerede er på listen over modtagere til nyhedsmails).

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 03.04.2018 – 30.04.2018.

Når du er skrevet op på STOFF & STILS liste over modtagere til nyhedsmails, deltager du automatisk i lodtrækningen om præmien. Præmien har en værdi af 2.695 DKK. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet.

Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning senest d. 02.05.2018.

Vinderen får direkte besked via mail til den mailadresse, som blev angivet ved tilmelding. Hvis vinderen ikke har besvaret mailen fra STOFF & STIL inden for 14 kalenderdage fra mailen er afsendt, er STOFF & STIL berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning. Ved at deltage i konkurrence accepterer du samtidig at STOFF & STIL må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, i nyhedsmails og på sociale medier – hvis du skulle være den heldige vinder.

STOFF & STIL forbeholder sig retten til at stoppe/udsætte konkurrencen helt eller delvist, hvis der opstår vanskeligheder, som udgør en fare for konkurrencens integritet. Der bliver gjort brug af denne mulighed i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.