IDÉBOG &      

        KATALOGER      

IDÉBOG & KATALOGER

Ny idébog fyldt med lækre metervarer og inspiration til en kreativ sommer. Dyk også ned i det lækre sortiment af hør, jersey, velour og meget mere i basic kataloget, og dan dig et godt overblik over vores nye og klassiske mønstre i mønsterkataloget.


OPLEV VORES INTERAKTIVE IDÈBOG HER

Denne sæson byder vi dig ind i universer med masser af sydlandsk stemning, hvor du blandt andet kan opleve frugtige nuancer, lysende pasteller - og de mest florlette kvaliteter, du kan forestille dig. Lad dig samtidig inspirere af vores nye sommerdesigns og DIY-ideer.

kom forbi

Find din lokale butik, hvor du kan gå på opdagelse i alle vores metervarer og det skønneste tilbehør til dine kreative projekter. Se også, hvor og hvornår vi holder vores populære workshops, hvor vi slipper kreativiteten løs sammen med dig!​​​​​​​

Find butikker​​​​​​​

se alle workshops

ready fOr SELFMADE®?

Med vores nye idébøger og kollektioner har vi også løftet sløret for en stor hemmelighed: Vi skifter navn fra STOF & STIL til Selfmade® i løbet af 2021. Men bare rolig, det er stadig os! Transformationen til det nye koncept vil ske løbende i vores butikker og her i webshoppen – en rejse, vi glæder os til at tage dig med på. Læs mere om, hvorfor det er tid til forandring ved at klikke nedenfor.

Læs mere​​​​​​​