IDÉBØGER &                

        KATALOGER                

Idébog & kataloger

Vores Vinteridébog er endelig udkommet! Vi har glædet os helt vildt til at vise dig vores spritnye vinterkollektion, der er fyldt med fabelagtige metervarer, elegante designs og selvfølgelig en masse jul!

Dyk også ned i det lækre sortiment af bomuldslærred, hør, jersey, velour og meget mere i 'Essentials'-kataloget, og find dit næste projekt blandt vores 300+ symønstre og strikkeopskrifter.


OPLEV VORES INTERAKTIVE IDÈBOG HER

Vi glæder os til at tage dig med ind i vores vinterunivers med hjemmelavede gaver, pynt, juletrøjer, borddækning og meget, meget mere. Idébogen er som altid fuld af lækker inspiration med sæsonens trends og tendenser, som du kan sætte dit helt eget præg på.

Rigtig god fornøjelse!

kom forbi

Find din lokale butik, hvor du kan gå på opdagelse i alle vores metervarer og det skønneste tilbehør til dine kreative projekter. Se også, hvor og hvornår vi holder vores populære workshops, hvor vi slipper kreativiteten løs sammen med dig!​​​​​​​

Find butikker​​​​​​​

se alle workshops

Stof&stil bliver til selfmade®

Og bare rolig – alt er næsten, som du kender det.  Vores kerne ændrer sig ikke, og det gør sortimentet heller ikke. Men hvorfor skifter vi navn? Og hvad betyder det for dig? Læs mere her.

DERFOR SKIFTER VI NAVN​​​​​​​