ny idébog

​​​​​​​forår og sommer 2020

I år har vi 40-års jubilæum! Det fejrer vi med vores helt nye idébog samt vores nye basiskatalog og mønsterkatalog. Vi håber, du er klar til et jubilæumsår fyldt med kreativitet, design og spændende ideer ♥

Se den nye Idébog

Dyk ned i vores nye idébog! Her kan du se vores lækre kollektion, de nyeste trends - og opleve et skønt tilbageblik i vores historie i anledning af vores 40-års jubilæum.

vores basic sortiment​​​​​​​

I år finder du vores basic metervarer i dette nye online katalog. Udforsk det skønne sortiment af isoli, hør, jersey, velour, møbelstof og meget mere lige her.

Se alle mønstre

Vi har samlet alle vores mønstre til både børn, voksne, bolig og tilbehør i et nyt online katalog. På den måde får du et godt overblik over de forskellige mønstre rummer.

Hent idébogen i vores butikker

Hos STOF & STIL finder du ikke bare trendy metervarer. Du finder alt det, du skal bruge til dine kreative projekter. Fra mønstre og sytilbehør til garn og hobbyartikler. Vores mål er at gøre det let for dig at skabe smukt og brugbart boligtilbehør og tøj.


Vi ses i en af vores butikker.

Bestil idébogen


gå på opdagelse i vores

nyheder

Få et unikt indblik fra 80'erne, 90'erne, 00'erne og 10'erne, der har budt på mange forskellige udtryk. Dem har vi nyfortolket i vores 2020-kollektion, som med sine inspirerende metervarer, mønstre og tilbehør giver mulighed for friske, kreative udtryk og samtidig skaber rum til come-back tendenser.

God fornøjelse! og tværs.