IDÉBOG &      

        KATALOGER      

Idébog & kataloger

En ny sæson er landet og med den en inspirerende idébog fyldt med lækre metervarer og spændende læsestof til et kreativt efterår. Dyk også ned i det lækre sortiment af bomuldslærred, hør, jersey, velour og meget mere i 'Essentials'-kataloget, og find dit næste projekt blandt vores 300+ symønstre og strikkeopskrifter.


OPLEV VORES INTERAKTIVE IDÈBOG HER

Denne sæson afspejles i 4 store trends der både favner naturen, det traditionelle håndværk og iøjnefaldende, personlige detaljer. Der er leg med naturens toner på den ene side og bladrer du lidt videre ser vi fuld fart på farver, mønstre og optiske illusioner. Her får du inspiration til alle typer af kreative projekter, så du ikke løber tør i løbet af efteråret ;)

kom forbi

Find din lokale butik, hvor du kan gå på opdagelse i alle vores metervarer og det skønneste tilbehør til dine kreative projekter. Se også, hvor og hvornår vi holder vores populære workshops, hvor vi slipper kreativiteten løs sammen med dig!​​​​​​​

Find butikker​​​​​​​

se alle workshops

må vi fortælle dig en historie?

Måske har du hørt det før. Måske er det helt nyt for dig. Men lige nu møder du både stoff & stil og Selfmade. Selfmade fordi vi er igang med at sparke et nyt navn og koncept på benene, der tager alt det du kender og elsker ved stoff og stil og tilføjer en masse fantastiske ekstra ting som workshops, guides, inspiration og meget, meget mere.

Læs mere om selfmade-rejsen​​​​​​​