idébog &      

kataloger      

idébog & kataloger

Shop direkte i den nye idébog fyldt med lækre metervarer og inspiration til en kreativ vinter. Dyk også ned i det lækre sortiment af hør, jersey, velour og meget mere i basic kataloget, og dan dig et godt overblik over vores nye og klassiske mønstre i mønsterkataloget.

Denne sæson kan du opleve vores nye vinterkollektion fyldt med eventyrlig juleinspiration til dig og hele familien. Vores fantastiske julemetervarer, tilbehør og ideer til hyggelige krea-sysler, giver dig mulighed for at skabe nostalgisk julepynt, personlige gaver, fantastisk festtøj – og meget mere! Dyk samtidig ned i vinterens største trends, der blandt andet tæller gyldne toner, shiny details og petite print.

kom forbi

Find din lokale butik, hvor du kan gå på opdagelse i alle vores metervarer og det skønneste tilbehør til dine kreative projekter. Se også, hvor og hvornår vi holder vores populære workshops, hvor vi slipper kreativiteten løs sammen med dig!

find butikker​​​​​​​

se alle workshops

SHINY DETAILS

Det metalliske, skinnende look trender stort denne sæson, og vi elsker det! Lad din og ungernes garderobe boble af liv med shiny detaljer – vi har et stort udvalg af lækre metervarer, der uden tvivl giver dig flashbacks til 00’erne.