Tilbage til listen

Druekerner 500g / 0,7l

Produktet er ikke på lager
Pr. stk.
59,00 kr.
Vælg Vælg
stk.
Egenskaber
  • Varenr.: 39199
  • Vægt: 510 g pr. stk.
  • Ingen Vask Ingen Vask
  • Tåler ikke Tåler ikke
  • Tåler ikke strygning Tåler ikke strygning
  • Tåler ikke rens Tåler ikke rens
  • Tåler ikke blegning Tåler ikke blegning
Beskrivelse

Vindruekerner kan ligesom ris, kirsebærsten og boghvedeskaller fungere som fyldet i en varme-/kølepude.

Fordelene ved varme- og kølepuder

En varmepude varmes i en ovn eller mikroovn og er god til at lindre smerter i nakke, maveregion eller på ømme muskler. Kølepuden har derimod lidt samme funktion som en ispose og kan dulme hævede led og muskler.

Hjemmelavet køle- eller varmepude med vindruekerner

Er du kreativ, kan du selv sy din varme- eller kølepude og fx fylde den med disse vindruekerner. Druekernerne er overskudsmateriale fra en østrigsk vinproduktion, og i stedet for at blive kasseret kan de nu havne i din helsepude. Dét er da smart – og bæredygtigt!

Opvarmning i mikroovn

Opvarmning i mikroovn kan med fordel ske i flere trin. Varm puden i mikroovnen på maksimum 600 watt i op til 45 sekunder. Tag derefter puden ud af mikroovnen og ælt den lidt, så varmen fordeler sig. Tjek med håndryggen om puden har den ønskede temperatur. Gentag processen hvis puden skal være varmere.

Opvarmning i ovn

Placér din varmepude i en forvarmet ovn, der har maksimumtemperatur på 80°C i 10-15 minutter. Tjek pudens temperatur undervejs. Ælt puden én til to gange under opvarmningen for at fordele varmen. Tjek med håndryggen om puden har den ønskede temperatur. Lad den blive i ovnen, hvis du ønsker den varmere. Vær opmærksom på at opvarmningstiden selvfølgelig afhænger af pudens størrelse.

Nedkøling i fryser

For at blive omdannet til kølepude skal puden en tur i fryseren. Læg puden i en lufttæt plastikpose inden du lægger den i fryseren, hvor den skal opbevares i alt fra 30 minutter op til 2 timer. Derefter er den klar til brug. Skal du bruge puden til nedkøling af dit hoved, er det nok bare at køle den ned i køleskabet.

Læs mere
Indgår i følgende STOF & STIL Kits

Nedenfor er vist et udsnit af de STOF & STIL Kits som indeholder denne vare.