Tilbage til listen
Produkter, der passer til dit projekt

Bivoks granulat 100g

Varen er på lager - Forventet leveringstid 3-7 hverdage
Pr. stk.
79,00 kr.
Vælg Vælg
stk.
Egenskaber
  • Varenr.: 39096
  • Vægt: 110 g pr. stk.
Beskrivelse

100% ren bivoks uden tilsætningsstoffer, som er 100% fødevaresikkert op til 65 grader. Du kan bruge den antibakterielle bivoks til at lave hygiejniske klude/wraps til indpakning, opbevaring og overdækning af madvarer i køkkenet, der dermed fungerer som et fantastisk, bæredygtigt alternativ til fx alufolie og plastfilm. Du kan også lave brødposer og lignende kreationer med produktet.

Sådan gør du:

Ud over bivoks granulat skal du bruge den ønskede metervare til dit produkt, bagepapir, ovn eller strygejern og evt. en pensel. Vi anbefaler, at du anvender vævet bomuld, ORGANIC som metervare.

Bivoks granulatet påføres metervaren iht. den medfølgende instruktion (3 forskellige metoder), og derefter lader du produktet køle ned/tørre. Lav gerne en prøve på et lille stykke stof, inden du går i gang med det endelige produkt for at vurdere, hvor meget bivoks du skal bruge. 100 g bivoks granulat rækker til ca. 2 stykker stof á 40x60 cm. Det færdige produkt opvarmes i hænderne og kan herefter nemt formes omkring din skål eller tallerken med mad. Rengør dit produkt under lunkent vand, lad det lufttørre, og brug det igen.

Vi anbefaler ikke at anvende produktet til indpakning af råt kød eller fisk af hygiejniske årsager, da det kun kan rengøres i lunkent vand.

Læs mere
Produkter, der passer til dit projekt