Nyhedsbrev - betingelser & vilkår

Ved køb på STOFOGSTIL.dk kan du tilvælge at tilmelde dig STOF & STIL’s nyhedsbrev, og dermed accepterer du at vi må sende dig markedsføringsmateriale enten via e-mail eller brev med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet på STOFOGSTIL.dk vil du fremover modtage STOF & STIL’s nyhedsbrev pr. e-mail. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra STOF & STIL, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.
​​​​​​​
Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@stofogstil.dk eller ringe til os på tlf. 70 22 21 21, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet med gode tilbud.

STOF & STIL’s behandling af personlige oplysninger:
I forbindelse med markedsføringen af STOF & STIL, indsamler STOF & STIL bl.a. data som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, email-adresse, samt oplysninger om kundernes brug af webshoppen og butikkerne. Disse data bruger vi bl.a. til at give vores kunder relevant information om nyheder, events og tilbud på vores webshop og i butikkerne, herunder fx tilbud og produktnyheder. Desuden bruges disse data i forbindelse med udvikling af webshoppen og butikkerne. Personoplysninger behandles fortroligt af STOF & STIL. De data, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Kun STOF & STILs netværksadministrator og webmaster har adgang til denne database. Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre på nogen måde. Kontakt os på info@stofogstil.dk, hvis du har spørgsmål.