Handelsbetingelser

Hjemmesiden stofogstil.dk ejes og drives af STOFF & STIL A/S, CVR nr.:73 26 63 19

STOF & STIL
Birk Centerpark 82., 7400 Herning
Kontakt E-mail: info@stofogstil.dk
Kontakt tlf.: 70 22 21 21
Etableringsår: 1984

Disse handelsbetingelser finder udelukkende anvendelse på køb af varer på stofogstil.dk til levering i Danmark.
Betaling

På stofogstil.dk kan der betales med:

Dankort
VISA
VISA-Electron
MasterCard

Der tages IKKE gebyr ved betaling på stofogstil.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra stofogstil.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Grønland og Færøerne

Varer til Grønland/Færøerne leveres ved betaling med dankort/visa dankort eller MasterCard og tillægges gældende porto og fragttakster.

Ved køb over kr. 3000,- påføres toldomkostninger som afregnes direkte med speditør.

Hvis du har spørgsmål bedes du venligst kontakte vores postordreafdeling på telefon: 70 22 21 21 eller sende din bestilling direkte til info@stofogstil.dk . Husk at skrive telefonnummer eller kundenummer, navn og adresse.


Levering

For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Levering sker med PostNord eller GLS. Leveringstiden er 2-5 dage. Bestillinger foretaget via stofogstil.dk leveres kun til Danmark.

Hvis du ønsker at få leveret pakken med omdeling, kan du tilvælge dette under leveringsvalget når du bestiller.

Vælger du levering uden omdeling, bliver pakken ikke sendt til din adresse, men du får tilsendt et brev/SMS, når pakken er klar til afhentning i nærmeste pakkeshop.

Se de forskellige afhentningsmuligheder med PostNord på: www.postnord.dk
Find alle afhentningsmuligheder med GLS her: gls-group.eu


HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Stofogstil.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  • Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@stofogstil.dk eller pr. tlf på 70 22 21 21.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt dine varer og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


KLAGE

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning,

Nævnenes Hus,

Toldboden 2,

8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.


EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@stofogstil.dk

Læs mere om ODR her.


Generelt

Vær venligst opmærksom på, at det ved køb af større mængder af samme metervare, kan være nødvendigt at levere metervaren i opdelte klip.

Såfremt du har et ønske om et større afklip i et præcist mål, beder vi dig kontakte os på: info@stofogstil.dk eller 70 22 21 21.

En uge efter du har afgivet din ordre, vil du modtage en invitation til at skrive en anmeldelse af STOF & STIL på Trustpilot. Ønsker du ikke at skrive en anmeldelse, kan du blot se bort fra denne mail.


Inden du klipper

Vi anbefaler at du vasker metervaren før brug, pga. krymp og overskudsfarve.  Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer og lignende.