Garn

Garn
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Hæklenål | markér alle
0 valgte Strikkepind | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
0 valgte Mærkning | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 385 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 385 ialt -
Sortering


Garn – slip din kreativitet løs

I dag er det blevet lettere end nogensinde før at købe færdigstrikkede trøjer. Der udbydes masseproduceret strik i bunkevis, og denne type strik kan da også være utroligt lækker og behagelig, men der er nu noget mere personligt og unikt over hjemmestrikkede sager. Det kan være, at du vil glæde barnebarnet med en sød og personlig gave i form af en hjemmelavet sweater eller et par behagelige hyggesokker?

Det kan også være, at du har gode ideer til en lækker, varm hue med tilhørende varme vanter til vinteren i Danmark? Strikkegarn kan bruges til alverdens projekter – det er kun fantasien, der sætter grænser. Garn kan bruges til påklædning, men kan dog også bruges i indretningen. Hvis sofaen trænger til en opfriskning, kan du strikke eller hækle nogle flotte nye puder og måske et lækkert uldtæppe til de hyggelige aftener foran fjernsynet. Her på siden finder du et stort udvalg af det bedste garn. Du behøver derfor ikke lede længere - køb garnet til dit kreative projekt allerede i dag.


Godt at vide, før du køber

Inden du går i gang med at finde det rigtige garn til dit nye kreative projekt, er det en god ide at gøre dig klart, hvilken type garn der er bedst egnet til formålet. Skal du bruge bomuldsgarn, uld, akryl, eller er det tykt garn, der passer til dit strikke- eller hækleprojekt? Det er en god ide at overveje, hvilket garn der er det mest anvendelige til netop dit nye kreative projekt.
Du bør derfor også overveje faktorer såsom, hvor mange grader dit projekt skal kunne vaskes ved, og om garnet skal kunne tåle strygning. Det er meget forskelligt fra garntype til garntype, hvad de kan tåle – dog er der også stor forskel på, hvordan det føles mod huden, og de lækreste typer garn er naturligvis også de mest upraktiske.
Du skal desuden have det rette udstyr til projektet. Du kan under hvert produkt læse, hvilken strikkepind eller hæklenål der er ideel til det pågældende garn. Her på siden finder du et stort udvalg af garn i alle typer. Så hvad enten du er på udkig efter tykt, tyndt eller en helt tredje slags garn, kan du finde det her. Vi har et stort udvalg i forskellige materialer og farver, så du kan finde det helt rigtige garn online. Vi har desuden også tilbehør og udstyr, hvis du står og mangler den rette hæklenål eller strikkepind. Så begynd allerede på dit projekt i dag ved at købe garn online til den bedste pris.  


Forskellige typer garn hos STOF&STIL

Her på siden finder du et enormt stort udvalg af kvalitetsgarn i mange forskellige typer og farver. Vi har alt lige fra sort, hvid, blå og rød til forskellige nuancer af grøn, grå og nogle af dem endda i mix-farver. Dette giver dig mulighed for at kombinere på tværs af de forskellige typer og dermed strikke nogle helt unikke stykker beklædning. Vores garn fås i mange forskellige kvaliteter. Du kan få garn i merinould, babyuld, økologisk uld, mohair, bomuldsgarn samt mange andre slags. De forskellige garntyper har hver deres helt særlige egenskaber. I forhold til almindeligt uld, så er eksempelvis merinould blødere og finere i fibrene og giver en helt anden tekstur i ulden, der er mere silkeagtig.

Merinould er samtidig mildere mod huden, og du vil ikke opleve en ”kradse-følelse”, som uld ellers ofte er kendt for. Babyuld giver lidt sig selv – det er en særdeles blød og lækker type uld i den fineste kvalitet, som holder din baby varm og tilpas uden at genere mod huden. Mohair er et af de mest luksuriøse typer uld. Det er nærmest glansfuldt, og så er det elastisk med en stor holdbarhed. Det er samtidig fjerlet, men stadig lige så varmt og anvendeligt som andre typer uld. Bomuldsgarn er en lidt mere almindelig type garn, og derfor er det også den, der er oftest anvendt. Denne type garn er ideelt til både varme vintertrøjer og luftigt sommertøj, og så er det en af de typer garn, der kan tåle kogevask, hvilket gør den yderst praktisk, især til børnetøj.


Køb her på siden

Udvælg dine favoritgarn og kom godt i gang med dit strikkeprojekt. Køber du et stort parti hjem, kan du opnå fri fragt på dit køb. Vi leverer i løbet af 2-5 dage, og du kan få din pakke leveret direkte til døren. Hos STOF&STIL byder vi dig velkommen i vores univers af kreativt udstyr. Personliggør din stil og indretning med hjemmelavede ting, eller overrask nogen du holder af med en ny udgave af deres yndlingssweater. Med vores enorme udvalg af garn er der ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Vi glæder os til at modtage din ordre.