Strikkepinde

Du må aldrig gå ned på strikkepinde! Se det store udvalg her – blandt andet i innovative og smukke designs fra tyske addi, der laver alt fra rundpinde til jumperpinde, strømpepinde og smarte trio-pinde i forskellige materialer. They’re all so cool!


Strikkepinde
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Type | markér alle
0 valgte Størrelse (mm) | markér alle
valgte Længde (cm)
0 valgte Brand | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 226 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 226 ialt -
Sortering


Strikkepinde – se vores store udvalg her

Strikning er en fantastisk og vanedannende hobby, når først man kommer i gang, og hvem har ikke haft glæde af et par strikkede hyggesokker eller en dejlig varm uldsweater til de kolde vinterdage? Vi mener, at strikning fortjener en hyldest, og derfor forhandler vi strikkepinde i høj kvalitet til både professionelle og nybegyndere. Når du køber strikkepinde, er det vigtigt, at du finder den rette type til formålet. Forskellige projekter kræver forskellige typer strikkepinde, da både garntypen, du bruger, og tykkelsen på dit strikkeprojekt bestemmer, hvilke pinde der egner sig til det pågældende projekt. De tre mest almindelige slags strikkepinde er strømpepinde, rundpinde og jumperpinde.  


Dit vigtigste værktøj – mange valgmuligheder

Strømpepinde består af flere små pinde, som er spidse i begge ender og bruges til at strikke små diametre. Strømpepinde er, som navnet tydeligt indikerer, specielt gode til strømpestrikning. Rundpinde er to pinde, der er sat sammen af en snor, og bruges ligesom strømpepinde til at strikke rundt, blot i større diametre som fx ved strikning af sweatre. Foruden de almindelige rundpinde forhandler vi også rundpindesæt fra ADDI i enten træ eller metal, som består af pinde i forskellige tykkelser, kabler og sammenføjninger, som du kan udskifte og sammensætte efter behov. På den måde er du fri for at investere i mange forskellige rundpinde til forskellige formål, men kan blot købe sættet og få mulighed for at strikke lige det, du ønsker.

Jumperpinde, også kaldet lige-ud-pinde, bruges til helt almindelig strikning og kan kun strikke frem og tilbage. De er spidse i den ene ende og har en knop i den anden, så maskerne ikke falder af. De er gode til strikning af halstørklæder, sjaler og lignende. Strikkepinde fås i forskellige materialer, og hvilken slags man foretrækker, er en smagssag. Vi forhandler plastik- og metalpinde fra et af de mest anerkendte mærker på markedet, Pony, samt bambuspinde i høj kvalitet.

Tykkelsen på dine strikkepinde afhænger af typen af garn, du strikker med, samt hvor store du ønsker dine masker. Tynde strikkepinde giver en tættere strikning end tykke.

Vi forhandler ligeledes forskellige typer garn, som du kan benytte til at strikke med. Foruden de klassiske ting som strømper og sweatre kan du give dig i kast med at strikke huer, halstørklæder, pandebånd, kopholdere, bordskånere, hylstre, tasker, pudebetræk og meget, meget mere – mulighederne er nærmest uendelige. Køb alt i strikkeudstyr her på siden, og start din nye hobby med det samme – til glæde og gavn for både dig selv og dine nærmeste.