Hæklenåle

It’s okay if all you did today was crochet! Find dine hæklenåle lige her – blandt andet fra tyske addi, som laver kvalitetsnåle med fokus på god ergonomi. Se også deres smarte ’striklenål’, der gør det let at kombinere strikning og hækling – smart!


Hæklenåle
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Størrelse (mm) | markér alle
Gå til toppen
54 produkter vises af 54 ialt
Sortering
54 produkter vises af 54 ialt
Sortering


Hæklenåle – holdbare og i fantastisk kvalitet

Ligesom strikning er hækling en hobby, som alle kan give sig i kast med, og teknikkerne minder også til dels om hinanden. Til hækling skal du bruge hæklenåle, og her på siden finder du et stort udvalg af forskellige slags til forskellige formål.

En hæklenål er ikke bare en hæklenål, og det har stor betydning, hvilken du vælger, hvis du skal hækle meget. Først og fremmest er komforten vigtig, hvis du skal hækle store stykker, og her spiller håndtaget naturligvis en vigtig rolle. Vi forhandler hæklenåle med og uden skaft, og hvad du skal vælge er en smagssag. Nogle holder på deres hæklenål ligesom en kniv og nogle som en blyant, og således kan det være væsentligt om skaftet er rundt eller fladt, og om der er et skaft overhovedet. Ved tynde hæklenåle kan et skaft dog være at foretrække, da du på den måde har noget at holde ordentligt fast i.

Alle de kendte producenter

Vi forhandler hæklenåle fra kendte mærker som Addi og Prym. De ergonomiske hæklenåle fra Prym og ADDI er gode til dig, der hækler meget, da designet er særligt udviklet til at forebygge skader og øge komforten ved hækling over længere tid.

Du finder foruden de klassiske hæklenåle også tunesiske hæklenåle, der bruges til tunesisk hækling, som er en teknik, der bedst kan beskrives som en blanding mellem hækling og strikning. Tunesisk hækling kræver derfor en særlig hæklenål.  Denne nål har kroge i begge ender, så du kan hækle frem og tilbage i denne særlige teknik, da maskerne bliver slået op på pinden, hvor du normalt kun benytter spidsen af din hæklenål. Desuden finder du tunesiske hæklenåle med wires, der til forveksling ligner en rundpind til strikning. Det giver dig mulighed for at hækle nærmest uendeligt store stykker hækletøj.

Vi forhandler hæklenåle i alt fra 1,5 til 12 mm., og tykkelsen afhænger både af det valgte garn samt størrelsen på dine masker. De fleste hækleopskrifter foreskriver, hvilken tykkelse der foretrækkes for det optimale resultat. Hækling giver dig mulighed for at lave tøj, bamser, klude, tæpper, pudebetræk og meget mere, og det er altså en rigtig fin og ikke mindst produktiv aktivitet, hvis man har lidt ekstra timer på hånden i hverdagen eller blot ønsker at slappe af med et kreativt projekt. Du får mange timers afslapning og underholdning i hækling, og der er et hav af forskellige teknikker at give sig i kast med, når det skal være mere avanceret. Vi forhandler desuden forskellige typer garn til din hækling, og køber du mere end 10 nøgler, giver vi mængderabat. Således kan du købe alt, du skal bruge samlet her på siden og derved spare både tid og penge på dit næste hobbyprojekt.