Strong

100% akryl ​​​​​​​

When you need a strong and long-lasting yarn for your projects – så er garnet her svaret på dine bønner. STRONG FRAYA holder både farven og faconen, og det har et flot shine. Mere end perfekt til julekugler, nisser eller sjove pomponer, og hvad du ellers render rundt med af geniale krea-tanker.

Strong
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Strikkepind str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
Gå til toppen
16 produkter vises af 16 ialt
Sortering
16 produkter vises af 16 ialt
Sortering


STRONG FRAYA

Er du glad for at være kreativ og lave hyggelige hobbyprojekter, store som små, kan du hos FRAYA finde alt, hvad du behøver hertil. Vi har blandt andet et stort udvalg af forskellige garner. STRONG FRAYA er lækkert, blødt garn lavet i 100% akryl.

Normalt har akryl en negativ tendens til at blive meget elektrisk, men dette er ikke tilfældet med STRONG FRAYA. Garnet er behandlet på en måde, så statisk elektricitet minimeres. Dermed kan du nemmere undgå at få elektrisk hår, og det færdige produkt bliver mere behageligt at bære m.m.

Mangler du inspiration?

FRAYA er altid klar til at hjælpe dig i gang med dit næste hobbyprojekt. Vi elsker selv at være kreative, så hvis du kigger forbi en af vores butikker, vil vores dygtige personale altid stå klar til at hjælpe dig. På vores hjemmeside er der også en masse inspiration af hente, så tag endelig også et kig her. Ved nogle af vores acrylgarner kan du se ideer til, hvad du kan strikke med det. Herudover kan du under hvert garn se, hvordan det skal vaskes, og hvordan du bedst passer på det. Yderligere kan du også finde informationer omkring strikkefastheden og meget andet nyttig viden, inden du påbegynder dit projekt.