Strong

100% akryl ​​​​​​​

When you need a strong and long-lasting yarn for your projects – så er garnet her svaret på dine bønner. STRONG FRAYA holder både farven og faconen, og det har et flot shine. Mere end perfekt til julekugler, nisser eller sjove pomponer, og hvad du ellers render rundt med af geniale krea-tanker.

Strong
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Strikkepind str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
0 valgte Garn materialer | markér alle
0 valgte Garn materialeværdier | markér alle
Gå til toppen
16 produkter vises af 16 ialt
Sortering
16 produkter vises af 16 ialt
Sortering


Er du glad for at være kreativ og lave hyggelige hobbyprojekter, store som små, kan du hos STOF & STIL finde alt hvad du behøver hertil. Vi har blandt andet et stort udvalg af forskellige garner. Her på siden kan du for eksempel finde et bredt udvalg af acrylgarn i alle regnbuens farver. Hvis du ikke ved så meget om hvad acrylgarn er; hvad du kan strikke med det og dets forskellige fordele, så læs med her.

Hvad er acrylgarn?

Hos STOF & STIL kan du få acrylgarn, som er lækkert, blødt og i 100% acryl. Normalt er en af de lidt negative sider ved acryl, at det kan blive meget elektrisk. Det er dog ikke et stort problem med vores udvalg, da det er behandlet på en måde, så at statisk elektricitet minimeres. Dette er en stor fordel, da det bliver mere behageligt at bære produkter strikket i acryl, og du undgår nemmere at få elektrisk hår m.m. Udvalget af acrylgarn hos STOF & STIL har en løbelængde på ca. 350 meter/100 gram. Derudover har vi en farve til enhver smag.

Hvorfor skal man vælge acrylgarn fremfor andet garn?  

Acrylgarn er nemt at arbejde med, hvilket gør, at det både egner sig rigtig godt til nybegyndere og de mere erfarne inden for strikkefaget. Derudover er acrylfibre hule, hvilket gør garnet varmeisolerende. Det er derfor et rigtig godt garn at bruge til fremstilling af vintertøj, da det er enormt blødt og samtidig holder så godt på varmen. Du kan derfor trygt vælge acrylgarn til at strikke huer, vanter og halstørklæder til hele familien. Herudover bliver det ofte brugt til at strikke eller hækle, puder, tæpper og diverse hjemmelavede ting. De, der ikke tåler uld, vælger ofte at strikke i acryl i stedet.

Acrylgarn er, sammenlignet med andre slags syntetiske og naturlige fibre, meget elastisk og modstandsdygtigt overfor olier, kemikalier og møl. Desuden er acrylgarn billigere end garn, der er produceret af naturlige fibre. Løbelængden er også længere for acryl end garn med samme tykkelse, eftersom det er et let materiale. Syntetisk fremstillet garn er farveægte, hvilket betyder, at det ikke vil smitte særlig meget af. Når du vasker det, vil du derfor ikke opleve, at det smitter af på dit resterende tøj. Yderligere kan du vaske det igen og igen uden at opleve, at der sker noget med pasformen. Endeligt er det også allergivenligt.

Der er derfor flere rigtig fine fordele ved at vælge acrylgarn til dit næste hobbyprojekt. Se det store udvalg hos STOF & STIL her.  

Mangler du inspiration?

Hos STOF & STIL står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig i gang med dit næste hobbyprojekt. Vi elsker selv at være kreative, så hvis du kigger forbi en af vores butikker, vil vores dygtige personale altid stå klar til at hjælpe dig. På vores hjemmeside er der også en masse inspiration af hente, så tag endelig også et kig her. Ved nogle af vores acrylgarner kan du se ideer til, hvad du kan strikke med det. Herudover kan du under hvert garn se, hvordan det skal vaskes, og hvordan du bedst passer på det. Yderligere kan du også finde informationer omkring strikkefastheden og meget andet nyttig viden, inden du påbegynder dit projekt.