Økologisk garn

Her ser du mine skønne økologiske garner. SOFT er tvundet blødt og har et smukt shine, mens uldgarnet WARM HEARTED er både lækkert at strikke med og lækkert at have på. What’s not to like? 

Organic garn
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Hæklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Strikkepind str. | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
Gå til toppen
35 produkter vises af 35 ialt
Sortering
35 produkter vises af 35 ialt
Sortering

Økologisk garn

Vores økologiske garn er lavet af bomuld. Bomuld er en naturfiber, og det er et perfekt valg til alt slags tøj – lige fra undertøj til overtøj og alt derimellem. Når du strikker eller hækler af det økologiske garn, får du et resultat, der er slidstærkt, blødt og behageligt mod huden. Samtidig er det åndbart, så det er altid rart at have på.

Bomuldsgarn er billigere i forhold til mange andre typer garn, så det er oplagt, hvis du er en trofast og hurtig strikker som altid har gang i et nyt projekt. Derudover absorberer bomuld meget vand, hvilket betyder, at det kan lede meget sved væk fra kroppen, men det bliver også tungt, og det er lang tid om at tørre.

Mangler du inspiration?

Få flere idéer og mere inspiration af vores gratis opskrifter. Det er nemt og hurtigt at bestille økologisk garn online. Du kan sidde i ro og mag hjemme i sofaen og vælge lige nøjagtigt det garn og andet tilbehør, du har brug for til dit næste DIY-projekt.  

Vi sender dine varer hjem til dig eller til en pakkeshop efter dit valg. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at strikke eller hækle. Du har selvfølgelig altid 14 dages fortrydelsesret hos STOF & STIL.