Colourful

100% bomuld. cotton 8/4

Et bravt og godt bomuldsgarn som det hér er ikke at kimse ad. Og farveudvalget er naturligvis et spejlbillede af hele regnbuen, cause we all need a bit of colour to celebrate. Brug det fx til klude, børnestrik, eller hækl en hel zoologisk have i gave til din grandkusines, mands, nevø – he will love you! 

Colourful
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Hæklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkepind str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
0 valgte Garn materialer | markér alle
0 valgte Garn materialeværdier | markér alle
Gå til toppen
46 produkter vises af 46 ialt
Sortering
46 produkter vises af 46 ialt
Sortering


Bomuldsgarn

Bomuld kommer fra bomuldsplanten og er en slags fibre, der vokser omkring frøene på planten. Bomuldsplanten har et meget karakteristisk udseende med de hvide bolde, der nærmest ligner candyfloss, og faktisk kan den blive helt op til tre meter høj. Den vokser i varme klimaer med meget sol, og har været brugt til fremstilling af beklædning i flere tusinde år. Bomuldsgarn er altså et 100 % organisk naturmateriale og består udelukkende af plantefibre. Bomuldsgarn er yderst anvendeligt til fremstillingen af tøj, og derfor er det også en af de mest brugte garntyper herhjemme. 8/4 bomuldsgarn er en bestemt type garn. Tallet er et udtryk for tykkelsen, hvor 8-tallet viser, at 1 gram garn måler 8 meter, og 4-tallet er et udtryk for, at garnet er spundet af 4 tråde. Desto højere tallet er, desto tykkere er garnet altså.


Bomuldsgarn er det sikre valg

De fleste af os kender til bomuldsgarn, da det er en af de mest anvendte og populære garntyper, der findes, og det er der flere årsager til. Bomuld er af høj kvalitet, og det er blødt og komfortabelt, og på grund af de mange praktiske karaktertræk har denne garntype utroligt mange anvendelsesmuligheder. Det er nemlig et oplagt valg til både let sommertøj, lunere trøjer, bamser og ikke mindst børnetøj, da rent bomuld kan klare maskinvask helt op til 60 grader. Bomuldsgarn er også meget velegnet til hækling. Det kan være, du skal til en barnedåb og har lyst til at give en personlig gave – hertil kan du fx hækle en sød bamse. Eller du kan overraske dine børn med hjemmehæklede karklude, grydelapper eller gæstehåndklæder. Med bomuldsgarn er det stort set kun fantasien, der sætter grænserne, og med det store udvalg af farver her på siden, har du virkelig mulighed for at være kreativ.


Bomuldsgarn til alle formål

Hos STOF&STIL kan du købe bomuldsgarn 8/4 til alle dine strikke- og hækleprojekter. Bomuld er det sikre valg hele året rundt. Det er både flot at se på, utrolig behageligt mod huden, og så er det praktisk og holdbart, såfremt du vasker og behandler det korrekt. Her på siden finder du bomuldsgarn i alle regnbuens farver og ofte på tilbud – lige fra grå, brun og blå, som er oplagte til en god efterårsstrik, til gul, grøn og rød, som til gengæld vil være perfekt til en let sommertop. Men vi har også alle farver ind imellem, og du kan endda finde forskellige slags mixfarver også.


Håndter dit hjemmestrikkede bomuld korrekt

Når nu du har lagt tid og energi i at strikke en lækker trøje i bomuldsgarn, så ville det være ærgerligt, hvis du kom til at ødelægge den ved fx forkert vask. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal behandle dit bomuld. Det meste bomuld kan tåle 40 eller 60 graders maskinvask, men det står altid noteret på garnets banderole. Undlad at lægge bomuld i blød, da det kan få farven til at ændre sig. Vask gerne dit håndstrikkede bomuld separat, da det højst sandsynligt er en smule mere skrøbeligt end det bomuldstøj, du køber i butikkerne. Brug aldrig skyllemiddel, da det ødelægger fibrene i materialet, og brug heller aldrig tørretumbler pga. risikoen for krympning. Behandler du dine bomuldsprodukter korrekt, så kan det holde sig pænt i den originale form i mange år fremover.


Køb bomuldsgarn hos STOF&STIL

Hvis du vil sikre dit et godt resultat til priser, der er til at være med på, så er bomuldsgarn altid den sikre vej at gå. Bomuld fås i mange forskellige varianter og som blandingsprodukt. Du kan fx kigge nærmere på vores mix af bomuld og akryl, eller hvis du har brug for mere varme i de kolde måneder, så har vi også en god blanding af bomuld og uld. Mulighederne er mange, og det er blot op til dig at beslutte, hvilken type, der vil passe bedst til dig og det, du havde forestillet dig at skulle i gang med. Køb dit garn hos STOF&STIL i dag og få det leveret i løbet af 2-5 hverdage. Vi tilbyder desuden fri fragt, hvis du køber stort ind, men uanset, hvad du beslutter dig for, så står vi klar til at hjælpe dig igennem dit køb.