Akrylgarn

Mine akrylgarner har en masse lækre egenskaber. De er lette og allergivenlige, holder på farve og facon – og så er de ikke kun gode til strik, men også til punch needle og andre kreative projekter. Udforsk FLUFFY, COMFY og STRONG lige herunder.

Akrylgarn
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Hæklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Strikkepind str. | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
0 valgte Materialer | markér alle
Gå til toppen
56 produkter vises af 56 ialt
Sortering
56 produkter vises af 56 ialt
Sortering

Akrylgarn fra Stof & stil

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af akrylgarn i alle regnbuens farver. Hvis du ikke ved så meget om, hvad akrylgarn er, hvad du kan strikke med det og dets forskellige fordele, kan du læse med her.

Akrylgarn er, sammenlignet med andre slags syntetiske og naturlige fibre, meget elastisk og modstandsdygtigt overfor olier, kemikalier og møl. Desuden er akrylgarn billigere end garn, der er produceret af naturlige fibre. Udvalget af akrylgarn hos STOF & STIL har typisk en løbelængde på 340 meter/100 gram. Dermed er løbelængden også længere end garn med samme tykkelse, eftersom det er et let materiale.

Varmeisolerende garn

Akrylfibre er hule, hvilket gør garnet varmeisolerende. Derfor er det også oplagt at bruge til fremstilling af vintertøj, da det er enormt blødt, og samtidig holder det godt på varmen. Du kan derfor trygt vælge akrylgarn til at strikke huer, vanter, sweatere og halstørklæder til hele familien. Herudover bliver det ofte brugt til at strikke eller hækle puder, tæpper og diverse hjemmelavede ting. Forestil dig et lækkert akrylstrikket tæppe, som du kan sidde under med en varm kop kakao. Det er ægte dansk hygge.

Akrylgarn er farveægte, som gør, at det ikke vil smitte særlig meget af. Dermed kan du trygt vaske det med dit resterende tøj. Kvaliteten gør, at du kan vaske det igen og igen uden, at der sker noget med pasformen. Derudover er akrylgarn oplagt, hvis du f.eks. ikke tåler uld, da det er allergivenligt. Akrylgarn er generelt utrolig nemt at arbejde med, hvilket gør, at det både egner sig godt til nybegyndere og de mere erfarne inden for strikkefaget. Desuden findes det med garanti i en farve, der falder i din smag. Der er derfor et utal af rigtig fine fordele ved at vælge akrylgarn til dit næste hobbyprojekt.  

Mangler du inspiration?

STOF & STIL er altid klar til at hjælpe dig i gang med dit næste hobbyprojekt. Vi elsker selv at være kreative, så hvis du kigger forbi en af vores butikker, vil vores dygtige og kompetente personale altid stå klar til at hjælpe dig.

På vores hjemmeside er der også en masse inspiration at hente så tag endelig også et kig her. Ved nogle af vores forskellige akrylgarn kan du se idéer til, hvad du kan strikke med det. Herudover kan du under alt vores akrylgarn se, hvordan du skal vaske det, og hvordan du bedst passer på det. Desuden kan du også finde mange andre informationer, inden du påbegynder dit strikkeprojekt.