Garn

Her finder du mit store udvalg af lækre garner. Dyk ned i de mange forskellige garntyper, og find lige de farvekombinationer, der passer bedst til dit projekt. Enjoy!

Garn
OK Nulstil Filtrer efter Nulstil
valgte pris
0 valgte Produktgruppe | markér alle
0 valgte Farve | markér alle
0 valgte Hæklenål str. | markér alle
0 valgte Strikkefasthed | markér alle
0 valgte Strikkepind str. | markér alle
0 valgte Løbelængde | markér alle
Gå til toppen
60 produkter vises af 337 ialt -
Sortering
60 produkter vises af 337 ialt -
Sortering

GARN – EN VERDEN AF MULIGHEDER

Garn har stort set uendelige anvendelsesmuligheder, når det kommer til kreative udfoldelser, og netop derfor bør enhver krea-entusiast også have en garnkasse i krea-rummet. I universet FRAYA finder du et kæmpe udvalg af garn i de smukkeste farver og skønneste kvaliteter, der indbyder til fantastiske og farverige kreationer på strikkepinde, hæklenåle, eller hvad ellers du kan drømme dig frem til.

FRAYA – INSPIRATION OG KVALITET

I universet FRAYA finder du alle vores garnkvaliteter samlet ét sted. Et univers, der ikke blot rummer kvalitetsgarn, men masser af stemning, krea-power og fællesskab omkring det at skabe og være kreativ.

Derfor har du også muligheden for at lade dig inspirere af de mange gratis opskrifter på strik og hækling til hele familien, der henvender sig til både nybegyndere, øvede og professionelle hobby-strikkere og -hæklere.

Missionen er at sørge for, at du altid kan finde både inspiration, materialer og opskrifter til dine projekter, og netop derfor har vi FRAYA.

VÆLG DET RETTE GARN TIL DINE PROJEKTER

FRAYA fører en lang række forskellige kvaliteter, der alle har hver deres fordele og fantastiske egenskaber, og derfor kan det også være rigtig svært at finde den rigtige til netop det projekt, du går og planlægger. Det skal være så let som muligt for dig, så herunder får du et par gode tips.

STRIK TIL BABY

Når du skal strikke til de helt små, må garnet ikke kradse. Derfor er det altid en god idé at vælge økologisk - enten bomuldsgarn som CONSCIOUS, eller rent uldgarn som WARM HEARTED, som begge er bløde og lækre garner. Vil du gerne have strikkegarn, der varmer, så er uld altid det bedste valg.

STRIK TIL BØRN

Til de større børn er det for mange en god idé at vælg strikkegarn, der er superwash-behandlet, som fx LOVELY eller SENSIBLE, fordi det har alle uldens gode kvaliteter og en ekstra kæmpe fordel – det kan gå i vaskemaskinen! Det er praktisk og godt, hvis strikken skal bruges i børnehaven eller skolen, hvor det let bliver beskidt.

STRIKKEDE SOKKER

Når du skal strikke sokker, er det vigtigt, at du vælger et garn, der er holdbart og derfor gerne et, der indeholder lidt polyamid. På den måde undgår du, at der bliver slidt hul på hæle og tåspidser med det samme – der findes specielt strømpegarn, som TOUGH, med den optimale sammensætning.

MODE- OG EGOSTRIK

Skal du strikke til dig selv, så er der frit valg på alle hylder. Der er ingen tvivl om, at det er de naturlige fibre, der hitter i øjeblikket, når det kommer til strik og hækling – og især mohair og kid-silk, som FRIENDLY, er hotte i øjeblikket.

Du kan også bruge et af de mange glimmer- eller effektgarner, som SPARKLING eller TWINKLY, der kan give de fedeste detaljer på dine projekter.

HVAD KAN DU LAVE MED GARN?

Der er rigtig mange skønne hobbyer med garn – både dem, der kræver hele nøgler, men også dem, der kan hjælpe dig med at gøre kål på dine garnrester. Det betyder, at du aldrig skal smide selv de mindste stykker ud, for de kan være fantastiske at have til mindre projekter.

Strik er uden sammenligning den største dille inden for garnverdenen lige nu, stærkt efterfulgt af hækling, som også har oplevet en vældig renæssance de sidste 10 år. Det er dog langt fra det eneste, du kan lave med garn, for de bløde hjemmesysler er virkelig blevet moderne igen. Du kan blandt andet:

Lave vægtæpper med garn
Væve små og store projekter
Brodere på både strik og stof
Lave farverige pomponer
Og med lidt kreativ tænkning kan du med garanti finde på meget andet at bruge nogle af vores lækre kvaliteter til.

TILBEHØR TIL GARN

Når du køber garn til et projekt, er det altid en god idé at gå dine gemmer igennem for at tjekke, om du også har det tilbehør, du skal bruge. Det kan give frygtelig uro i hænderne, hvis du sidder med lækkert garn til et nyt projekt, men mangler de rigtige strikkepinde eller hæklenåle.

Med FRAYA får du et kæmpe udvalg af tilbehør i lækker kvalitet, så du kan gøre alle detaljer i dine projekter gennemførte.

At strikke, hækle eller lave andre projekter med garn er en hobby, og det er noget vi gør, fordi vi nyder det, slapper af med det og måske endda finder ro i det. Vil du gerne tage din hobby op til et højere niveau, så forkæl dig selv med skønt tilbehør og gør det endnu mere spændende at skabe.

STRIKKEPINDE

I FRAYAs univers finder du blandt andet et stort sortiment af strikkepinde – for det er langt mere end bare dem, du bruger til at strikke med. Der findes både forskellige mærker, forskellige design og forskellige materialer, så du kan finde dem, du bedst kan lide og opbygge dit udvalg baseret på det. FRAYA fører blandt andet strikkepinde i:

  • Oliventræ
  • Bambus
  • Metal

Så du kan vælge det materiale, der føles bedst i dine hænder, eller som du føler garnet glider bedst på. Samtidig kan du vælge mellem:

  • Jumperpinde
  • Rundpinde
  • Sæt
  • Strømpepinde

I dag er det uden tvivl de smarte strikkepindesæt fra addi, der er mest populære, fordi du får tre længder wire og flere forskellige spidser, der kan udskiftes og samles på utallige måder for at skabe præcis den pind, du skal bruge.

HÆKLENÅLE

Ligesom strikkepindene er en strikkers vigtigste redskaber, så er hæklenålen også det, der gør det muligt at hækle. En model med et godt håndtag, som ligger godt i hånden og helt gnidningsløst kører gennem garnet, gør det til en fornøjelse at hækle og skabe tæpper, huer og hæklede dyr i alle dine yndlingsgarner.

Med FRAYA finder du altid et stort og varieret udvalg af forskellige hæklenåle helt fra de klassiske metalnåle til de mere avancerede og ergonomiske valg med håndtag i blød og behagelig gummi. Vælg blandt andet mellem:

addi Prym
..der hver har deres fans og egenskaber. Find dine favoritter, og saml et helt sæt af dine yndlingsnåle, så du altid har det bedste greb. Vidste du for eksempel, at du opnår forskellig fasthed, hvis du bruger forskellige nåle, selv om garnet er det samme?

Desuden kan du også vælge mellem forskellige hæklenåle, alt efter hvilken metode du bruger. Du har netop mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer hos FRAYA.

KØB GARN OG TILBEHØR HOS FRAYA

Der lægges mange timer og meget arbejde i både strik og hækling. Derfor skal det selvfølgelig både være skønt at lave og ende i et resultat, der lever fuldt ud op til forventninger og forhåbninger.

Hos FRAYA er du sikker på at få den bedste service og produkter af høj kvalitet – det viser den høje score på Trustpilot tydeligt, og den er vi stolte af.

Desuden er vi en e-certificeret webshop, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed, når du handler hos os. Og lever din bestilling – mod forventning – ikke op til forventningerne, så har du altid 14 dages returret, når du handler i vores webshop.