designkonkurrence

STOF & STIL/SELFMADE® DESIGNKONKURRENCE 2022
Vind 100.000 kr. for din designidé og få den udviklet til et mønster

STOF & STIL/Selfmade® støtter op om fremtidens designtalenter! Vi har brug for dygtige designere til at sætte retningen for fremtiden, og derfor inviterer vi designstuderende fra officielle designskoler i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig til at deltage i vores store designkonkurrence.

Det vinder du
Én pengepræmie á 100.000 kr. for din bedste designidé samt et samarbejde med STOF & STIL/Selfmades designere og mønsterkonstruktører om at udvikle den idé til et rigtigt symønster. Symønsteret bliver præsenteret i vores Spring/Summer 2023 idébog, hvorefter det kommer til salg i vores 30 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig samt på webshoppen, der leverer til 13 europæiske markeder.

Sådan deltager du
Send din vildeste, flotteste, bedste, mest kreative – og måske endda bæredygtige – designidé til os. Det kan være alt lige fra beklædning til børn, voksne, hunde, lækkert tilbehør til boligen eller noget andet helt ustyrligt kreativt.

Step 1: tilmelding til konkurrencen


Send din designidé til designcompetition@stoffstil.com senest den 31. december 2021.

Du skal sende:

1 moodboard af din designidé
1 side hvor du beskriver din designidé og dig selv + dit fulde navn, din adresse og din designskole
1 side med tegninger af din designidé
Evt. video der præsenterer din designidé

Psst … Du kan hente små metervareprøver til dit moodboard i en af vores butikker –
bare sig at du er med i konkurrencen.

Step 2: videre i konkurrencen

Den 14. januar 2022 får du at vide, om du er videre i konkurrencen.
​​​​​​​

Hvis du er videre, skal du sy din designidé op til en færdig style. I den forbindelse får du et tilskud på 1.000 kr. til metervarer og tilbehør fra STOF & STIL/Selfmades sortiment, som skal være en del af dit design.

Step 3: indsend opsyet designidé

Senest den 28. februar 2022 skal vi modtage din opsyede designidé. Vedlæg også billeder af dig selv
– eller andre – i eller med dit design.

Dit design kan afleveres i din lokale STOF & STIL/Selfmade® butik eller sendes til vores hovedkontor: Selfmade® | STOF & STIL, Att: Kundeservice, Birk Centerpark 82, 7400 Herning.

Step 4: invitation til online-møde

  Den 8. marts 2022 får du besked, hvis du er blandt de 3 finalister.

Den 24. marts 2022 indkaldes de 3  finalister til et onlinemøde, hvor de skal præsentere tankerne bag deres design og fortælle lidt om sig selv.

Step 5: vinderen kåres

Den 31. marts 2022 kårer vi vinderen af designkonkurrencen 2022.

Er du den heldige vinder, inviteres du ud på STOF & STIL/Selfmades hovedkontor i Herning, hvor du får overrakt din præmie samt præsenterer og overdrager dit design til vores designteam.

Herefter samarbejder du med designteamet og mønsterkonstruktørerne om at udvikle dit vindende design til et symønster, der kommer til salg i de fysiske butikker samt på webshoppen og præsenteres i vores idébog Spring/Summer 2023.

vinderne af designkonkurrencen 2021

I 2021 deltog over 140 kreative designstuderende fra talentfulde designskoler i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Det år uddelte vi to præmier; førstepladsen gik til svenske Filippa Fuxe fra Beckmans Designhögskola i Stockholm, som modtog en præmie på 100.000 kr.
Andenpladsen gik til danske Viola Sinne Moth Jacobsen fra Det Kongelige Akademi i København, som modtog en præmie på 50.000 kr.

Begge designeraspiranter arbejder nu sammen med STOF & STIL/Selfmades designere og mønsterkonstruktører på at udvikle deres designidéer som symønstre.
​​​​​​​

Begge mønstre bliver præsenteret i Selfmades idébog Spring/Summer ’22, hvorefter de kommer til salg i vores 30 fysiske butikker samt webshop.

Læs konkurrencebetingelserne her.