En uforglemmelig dag ​​​​​​

borddækning

Masser af nyheder, inspiration & DIY

den nye kollektion

Garnfestival

Rabat ved køb af 10 nøgler

garn fra samme prisgruppe

solskin til garderoben

For hele familien

kreativ påske

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og vi har de skønneste ideer til kreative projekter, hvor børnene også kan være med. Lav en flot påskekurv, og skab de fineste æg og små kaniner i uldfilt med vores påskekit - så er I klar til den store æggejagt i haven.

smukt patchwork

Farverige blomsterprint ​​​​​​

forårslooket

Månedens tilbud

Sy selv eller lad os

gardiner

Kom hurtigt i gang med dit næste projekt

Kreative kits

Sidste nyt

opgrader din bolig

Stof i alle afskygninger

Velkommen til STOF & STILs webshop – her kan du finde et stort udvalg af metervarer, snitmønstre, garn, garnopskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY projekter. To gange om året lancerer vi en ny hovedkollektion og et katalog, som løbende suppleres af mindre kollektioner. Alle kollektioner afspejler tidens trends både inden for mode og bolig.


Både webshop og fysiske butikker bugner med smukke og moderigtige metervarer, som du kan bruge til utallige forskellige formål. Vi har fx et stort sortiment inden for modestoffer, som du kan bruge til at skabe din helt egen og personlige garderobe med elementer, der afspejler din stil. Ligegyldigt om du ønsker at sy en ny bluse, et par bukser eller måske en ny kjole eller jakke, så kan du hos STOF & STIL finde både snitmønster og stof, der passer til dit projekt. Af egnede metervarer kan nævnes viscose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, satin, chiffon, denim, jacquard, bomuld m.m.


Vi har ligeledes et stort udvalg af moderne boligstoffer, som gør det nemt for dig at indfange tidens trend i din indretning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, canvas, dralon, møbelstof, halvpanama, gobelin, voksdug, mørklægningsstoffer, badeforhæng m.m.


Vores sortiment af børnemetervarer inkluderer både bløde og lækre jersey kvaliteter, som egner sig perfekt til hjemmesyet børnetøj, samt bomuldsstof med skønne børneprint, der egner sig til hjemmesyet sengetøj, puder, puslepuder, bamser og sjove detaljer på børneværelset.


Vi fører et bredt sortiment af kvalitetsgarn, som blandt andet omfatter skønne og populære kvaliteter såsom mohair, merino, uld, kid mohair foruden et stort udvalg af bomuldsgarner, der egner sig perfekt til at hækle sjove bamser og tilbehør til boligen.