den nye

         kollektion

         er landet

                                     shop nyheder​​​​​​​  Udforsk vores nye idébog

den nye kollektion er landet

oplev den nye idébog

Du kan shoppe den nye kollektion direkte i vores idébog – den første af to dette vinterhalvår. Klik blot på varenummeret, du ønsker, og oplev samtidig flere af metervarerne helt tæt på gennem små videoer.

ternede dage

Dyk ned i alle vores lækre tern! Du kan kombinere dem lag på lag for et skønt, luksuriøst look, lave lækre bum bags eller projekter med et twist af pink. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

shop trenden​​​​​​​

shop looket

Farverig fløjl er super in denne sæson. Til tøj, hatte, tasker – vi ELSKER det hele! Med et enkelt klik kan du købe, alt du skal bruge, til hvert kreativt projekt i et smart kit, og samtidig har du mulighed for at shoppe hele looks, som vores passionerede designere har sammensat. Enjoy!

brug for mere

INFORMATION?


Stof i alle afskygninger

Velkommen til STOF & STILs webshop - her kan du finde et stort udvalg af metervarer, snitmønstre, garn, garnopskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY projekter. To gange om året lancerer vi en ny hovedkollektion og et katalog, som løbende suppleres af mindre kollektioner. Alle kollektioner afspejler tidens trends både inden for mode og bolig.


Både webshop og fysiske butikker bugner med smukke og moderigtige metervarer, som du kan bruge til utallige forskellige formål. Vi har fx et stort sortiment inden for modestoffer, som du kan bruge til at skabe din helt egen og personlige garderobe med elementer, der afspejler din stil. Ligegyldigt om du ønsker at sy en ny bluse, et par bukser eller måske en ny kjole eller jakke, så kan du hos STOF & STIL finde både snitmønster og stof, der passer til dit projekt. Af egnede metervarer kan nævnes viscose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, satin, chiffon, denim, jacquard, bomuld m.m.


Vi har ligeledes et stort udvalg af moderne boligstoffer, som gør det nemt for dig at indfange tidens trend i din indretning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, canvas, dralon, møbelstof, halvpanama, gobelin, voksdug, mørklægningsstoffer, badeforhæng m.m.


Vores sortiment af børnemetervarer inkluderer både bløde og lækre jersey kvaliteter, som egner sig perfekt til hjemmesyet børnetøj, samt bomuldsstof med skønne børneprint, der egner sig til hjemmesyet sengetøj, puder, puslepuder, bamser og sjove detaljer på børneværelset.


I vores garnunivers FRAYA finder du et bredt sortiment af kvalitetsgarn, som blandt andet omfatter skønne og populære kvaliteter såsom mohair, uld, merino uld, kid mohair foruden et stort udvalg af bomuldsgarner, der egner sig perfekt til at hækle sjove dyr til børnene og lækkert tilbehør til boligen. Alle FRAYAs strikke- og hækleopskrifter er gratis og inddelt i fire forskellige niveauer, så det er nemt at komme i gang med projekterne.