STOF & STIL SKIFTER NAVN TIL SELFMADE®

Og bare rolig – alt er næsten, som du kender det.  Vores kerne ændrer sig ikke, og det gør sortimentet heller ikke. Men hvorfor skifter vi navn? Og hvad betyder det for dig?

LÆS MERE HER

       de bedste gaver
       til syersken

de bedste gaver
​​​​​​​til syersken  

JULENS NYHEDER
ER HER!

Der er ikke meget, der slår hjemmelavet julepynt. Vælg et af vores vidunderligt festlige mønstre, og gå i gang allerede nu - så du er klar til 1. søndag i advent. Der er mindre end en måned til! Udforsk vores store udvalg af smuk hessian, blød filt, luksuriøs velour og lækker, vamset imiteret pels - fantastiske kvaliteter til favorable priser!

Dæk et bord du sent vil glemme

Har du tænkt på, at din borddækning optræder som baggrund for nogle af dine bedste minder? Du kan derfor gøre noget ekstra særligt ud af opdækningen i år, og sy din egen dug af vores nye fantastiske metervarer i jacquard og hør. 

stort udvalg af organic metervarer

brug for mere

INFORMATION?

Stof i alle afskygninger

Velkommen til STOF & STILs webshop - her kan du finde et stort udvalg af metervarer, snitmønstre, garn, garnopskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY projekter. Fire gange om året lancerer vi en ny hovedkollektion og et katalog, som løbende suppleres af mindre kollektioner. Alle kollektioner afspejler tidens trends både inden for mode og bolig.


Både webshop og fysiske butikker bugner med smukke og moderigtige metervarer, som du kan bruge til utallige forskellige formål. Vi har fx et stort sortiment inden for modestoffer, som du kan bruge til at skabe din helt egen og personlige garderobe med elementer, der afspejler din stil. Ligegyldigt om du ønsker at sy en ny bluse, et par bukser eller måske en ny kjole eller jakke, så kan du hos STOF & STIL finde både snitmønster og stof, der passer til dit projekt. Af egnede metervarer kan nævnes viscose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, satin, chiffon, denim, jacquard, bomuld m.m.


Vi har ligeledes et stort udvalg af moderne boligstoffer, som gør det nemt for dig at indfange tidens trend i din indretning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, canvas, dralon, møbelstof, halvpanama, gobelin, voksdug, mørklægningsstoffer, badeforhæng m.m.


Vores sortiment af børnemetervarer inkluderer både bløde og lækre jersey kvaliteter, som egner sig perfekt til hjemmesyet børnetøj, samt bomuldsstof med skønne børneprint, der egner sig til hjemmesyet sengetøj, puder, puslepuder, bamser og sjove detaljer på børneværelset.


I vores garnunivers FRAYA finder du et bredt sortiment af kvalitetsgarn, som blandt andet omfatter skønne og populære kvaliteter såsom mohair, uld, merino uld, kid mohair foruden et stort udvalg af bomuldsgarner, der egner sig perfekt til at hækle sjove dyr til børnene og lækkert tilbehør til boligen. Alle FRAYAs strikke- og hækleopskrifter er gratis og inddelt i fire forskellige niveauer, så det er nemt at komme i gang med projekterne.