Mette Helena
– designer i programmet "Velkommen Hjem"

"... hvis jeg virkelig skal shoppe amok, tager jeg i Stof og stil i Roskilde, der har tonsvis af fantastiske og billige retroinspirerede stoffer med f.eks. babushkaer, elefanter og svampe!".

Mille Fly
– Dansk designer

"Jeg har gennem flere år brugt Stof og Stil til mit arbejde både i TV og i de førende boligblade".

"Jeg får masser af inspiration i butikkerne, og jeg finder altid det som jeg skal bruge da sortimentet er meget bredt", siger Mille Fly.

Sidsel Zachariassen
– designer i programmet "Velkommen Hjem"

Jeg elsker farver og især de kontraster det skaber når man f.eks. mikser lilla og lime. Derfor er det fantastisk at komme en tur i Stof og Stil og gå amok i farver og materialer.

Til en god opdækning er det nemmeste, billigste og samtidig smukkeste resultat at smide et stykke stof ud over bordet inden man dækker det. Det gode ved Stof og Stil er at de har en masse stof på lager, som da jeg f.eks. skulle dække et 6 meter langt bord. En lille køretur til Stof og Stil og glad kørte jeg hjem med 18 meter i bilen

Christina Ramlau
– designer i programmet
"Vild med dans"

"Jeg bruger mange af materialerne fra Stof og Stil, når jeg skal designe og sy kjolerne til Vild med Dans. Stof og Stil har et stort udvalg til en smadder god pris til både herre- og damekostumerne", siger Christina Ramlau.

  


Ekstrapris pr. påbegyndt meter: 20,- kr.
OBS! Der går 10 cm. fra længden og bredden til søm.

x