Handelsbetingelser hos STOF & STIL

1. Bestilling:

Der kan bestilles varer hos STOF & STIL via vores hjemmeside 24 timer i døgnet eller telefonisk: Mandag-torsdag 8.30 - 16.30, Fredag 8.30 - 15.00.

Varer bestilt på nettet bliver afsendt med Post Danmark og kan ikke afhentes i vores butikker.

NB. Desuden er det kun personer med dansk bopæl, som kan bestille på den danske hjemmeside. Det bestilte leveres kun i Danmark!

Hvis du har norsk bopæl, klik ind på www.stoffogstil.no
Hvis du har svensk bopæl, klik ind på www.stoffochstil.se
Hvis du har tysk bopæl, klik ind på www.stoffundstil.de

(Grønlandske og færøske kunder kan kun bestille via mail, tlf, brev eller fax.)2. Betaling:

På stofogstil.dk er der mulighed for at betale via Efterkrav med Dankort, VISA, VISA-Electron eller MasterCard. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra STOF & STIL. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb med VISA, VISA-Electron og MasterCard vil kortgebyret blive tillagt købsbeløbet. Gebyret dækker for indløsningen af kortbetalingen hos Nets (PBS) og der er derfor ikke noget af beløbet der tilfalder Stof & Stil.

Skoler, institutioner og andre kreditkunder har mulighed for at betale mod faktura, 30 dags netto kontant.

Varer til Grønland/Færøerne leveres kun ved forudbetaling med betalingskort - eller pr. efterkrav (efter vi har modtaget depositum).

(Grønlandske og færøske kunder kan kun bestille via mail, tlf, brev eller fax.)3. Levering:

Alle forsendelser bliver sendt med Post Danmark. Vælger du levering uden omdeling, bliver pakken ikke sendt til din adresse, men du får tilsendt et brev/SMS, når pakken er klar til afhentning. Se de forskellige afhentningsmuligheder på: www.postdanmark.dk.

Hvis du ønsker at få leveret pakken med omdeling, kan du tilvælge dette under leveringsvalget når du bestiller. (Alle mindre pakker under 1 kg sendes som brev, med undtagelse af efterkravspakker.

Den forventede leveringstid er 4-7 dage, men umilddelbart efter katalog-udsendelsen, skal der påregnes lidt længere leveringstid.
Hvis det leverede ikke svarer til fakturaen, skal STOF & STIL have besked i rimelig tid efter modtagelsen af varerne, da det ellers vanskeliggør sagsbehandlingen. Bliver STOF & STIL ikke kontaktet indenfor rimelig tid, betragtes ordren som korrekt leveret.4. Fragt:

Nedenfor kan du se omkostningerne for tilsendte breve og pakker.

Vægt Levering posthus Levering med omdeling Efterkrav Erhvervspakker
0 - 1 kg 40 kr. 40 kr. 110 kr. 40 kr.
1 - 5 kg 65 kr. 85 kr. 110 kr. 60 kr.
5 - 10 kg 80 kr. 100 kr. 125 kr. 60 kr.
10 - 15 kg 115 kr. 135 kr. 160 kr. 60 kr.
15 - 20 kg 125 kr. 145 kr. 170 kr. 60 kr.
20 - 50 kg     300 kr. 60 kr.

Ved køb med betalingskort på over kr. 1.000,- sendes pakken portofrit.

Der kræves et gebyr på 25 kr. af Post Danmark ved udlevering af pakker pr. efterkrav.
Pakker til skoler, institutioner og andre kreditkunder sendes også med Post Danmark, og vi vedlægger en faktura.

Levering til Grønland/Færøerne:
Bestillinger til Grønland og Færøerne fremsendes altid momsfrit med tillæg af postens gældende takster. Varer til Grønland/Færøerne leveres kun ved forudbetaling med betalingskort.

(Grønlandske og færøske kunder kan kun bestille via mail, tlf, brev eller fax.)5. Reklamationsret:

Ved modtagelse af en defekt vare eller en fejlleveret vare bedes du kontakte os på info@stofogstil.dk med angivelse af fejlen eller direkte på telefon nr. 70 22 21 21.
Varen må under ingen omstændigheder tages i brug før reklamationen er færdigbehandlet.

STOF & STIL dækker portoomkostningerne i forbindelse med en reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark.6. Returnering af varer (Fortrydelsesret):

Privatkøb fjernsalg (postordre):
Ved returnering skal varerne fremstå i samme stand som ved modtagelse, hvilket er ensbetydende med, at stof, der er klippet i, ikke kan returneres. De produkter som er emballeret, skal ligeledes returneres i originalemballagen og i en stand, som gør videresalg muligt.

Kig altid stoffet efter for fejl inden du klipper.
Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret ved handel over nettet. Dette forudsætter dog, at ovenstående er overholdt. Ved brug af fortrydelsesret betales portoen af kunden.

Varer sendt tilbage til STOF & STIL på efterkrav vil blive nægtet modtaget.
Det er muligt enten at aflevere varen på Stof & Stil's adresse: Birk Centerpark 82, 7400 Herning eller sende den til samme adresse.

Ved privatkøb/butikskøb (de fysiske butikker) er der ingen fortrydelsesret.

Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.7. Emballering:

Ved returnering er det kundens ansvar at indpakningen er tilstrækkelig til at beskytte varen. Hvis en vare er skadet under fragt til STOF & STIL er denne på kundens regning.8. Generelle betingelser:

Alle kontrakter på stofogstil.dk indgås på dansk.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til info@stofogstil.dk

Ved salg på kredit forbeholder STOF & STIL sig den fulde ejendomsret til varen, indtil købesummen er betalt.
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Vær opmærksom på at rabatstrukturen på metervarer er forskellige, alt efter om der handles fra webshoppen i butikkerne eller over postordre.9. Ansvarsbegrænsning og forbehold:

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, Færøerne og Grønland.

STOF & STIL påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang Stof & Stil er ansvarlig overfor køberen, er STOF & STIL's ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, driftstab med mere.

STOF & STIL påtager sig intet ansvar for, at produkter købt hos os passer sammen med produkter købt andetsteds.

Ingen af disse forbehold kan dog tilsidesætte dansk købelov.10. Alder:
Ved bestilling af varer/tilbud bekræfter man, at man er 18 år eller derover.


11. Lovvalg og værneting:
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

  


Ekstrapris pr. påbegyndt meter: 20,- kr.
OBS! Der går 10 cm. fra længden til søm.

x